От х:

Днес в x:

Определиха местата за предизборни събрания и митинги в Димитровград

Със своя заповед кметът Иво Димов определи местата за провеждане на предизборни събрания и митинги във връзка с местните избори на 25 октомври 2015г. Това са площад „България”, площад пред комплекс „Планета” (бивше кино „Дружба”), площад пред културен дом „Химик”, киносалон в културен дом „Химик”.

Срещи могат да се провеждат и в зала "Гросето" до Общината в случай, че ползването й не пречи на подготовката на работата на намиращата се в съседство Общинска избирателна комисия.

За селата в община Димитровград определените места са площадите в центъра и помещенията на съответните читалища и клубове на хората от третата възраст.

С друга заповед градоначалникът определя и местата за поставяне на агитационни материали в града и на територията на селата. За Димитровград местата са информационните указатели офиса на „Мобилтел”,до църквата; до бл. № 5 на бул. „Д. Благоев”; до кино „Химик”; срещу спирката пред централна поща и северно от комплекс „Пайнер".

Преди това обаче партиите и коалициите, регистрирани за участие в местния вот трябва да внесат на касата на администрацията или по банков път депозит от 1 000 лв., посочва Димов.

Забранява се агитация в обществения транспорт, върху ел.стълбове, както и на разстояние по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която се намира изборното помещение.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини