От х:

Днес в x:

Смях по улиците на Хасково на 1-ви април

Ако днес по улиците в центъра на Хасково ви срещнете булка, която изглежда безумно или пък странно кривящ се и твърде млад поп - не се учудвайте. Ако пък започнат да ви имитират, не смятайте, че ви превръщат в гротеска - не им се сърдете, не ги бийте, а просто влезте в тона на забавлението. Забравихте ли - днес е първи април - Денят на хумора и шегата!

Веселбата е подарък от децата към Театралната школа на Младежкия дом с ръководител Румяна Георгиева. В уличните шаржове, съвсем импровизирани, участват деца от всички театрални формации на школата.

А под обсега на шегите им попадна и пресаташето на областната дирекция на МВР Нина Николова. Макар свикнала да прецизира до последната точка информацията, за да не излезе нещо, което не бива, Нина се забавлява от сърце в тази ситуация. А и децата не носеха белезници.

Е, имаше и такива, които не приеха с добро чувство имитацията и дори си позволиха да направят остра забележка на децата. На тези, които са си забравили доброто настроение у дома тази сутрин, припомняме, чеедна от най-модерните терапии на съвремиеето ни се нарича "Смехотерапия" и още- фразата:

Светът е оцелял, защото се е смял! 

М. Манолова

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини