От х:

Днес в x:

1 април не пощади и премиера Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов също беше излъган по случай празника на шегата 1 април.

Да се пошегува с първия мъж в държавата си позволи журналистката Соня Колтуклиева, а самата шега представляваше нещо по-скоро трагично, отколкото смешно. Бъзикът с горчив привкус се състоеше в това, че уж лидерът на ДПС Ахмед Доган е върнал хонорара от милиони левове, който е получил за положения от него хидроложки труд в аферата „Цанков камък”, разказва Агенция Блиц.

От изданието разказват как в 09:50 часа тази сутрин Колтуклиева изпратила на министър-председателя есемес, който гласял, че Доган е раздал милион за заплати на работниците от Оловно-цинковия комбинат в Кърджали, които бедстват от месеци. Поискала от негова страна да коментира този факт.

След около 30 минути получила и отговор от страна на Борисов, който изразявал поздравления и надежда примерът на Сокола да бъде последван.

„На следващия 1 април – сигурно!”, отговорила му смело журналистката, което накарало премиера да се усети, че е станал жертва на добре скроена шега по случай 1 април.

Полседният есемес от него в краткото мобилно общуване между шегаджия и жертва започвал със звучното „Уфф…” и продължавал с признанието, че е „метнат”.

Е, явно и Бойко Борисов може да бъде излъган! Пък макар и само веднъж и само на 1 април!

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини