От х:

Днес в x:

Спипаха тинейджър с БМВ, потрошил жена на зебра и избягал

Без присъствието на полиция, пешеходците стават цел дори и на зебра

19-годишен тинейджър от Хасково потрошил с БМВ-то си жена на пешеходна пътека и впоследствие напуснал местопроизшествието. 66-годишната хасковлийка е с раздробен десен крак и дясно рамо. Ударът станал на пешеходна пътека на бул. България при пресичането си с улица Преслав. После хлапакът избягал. Срамният инцидент се разиграл вечерта на 19-ти този месец и досега полицията издирваше извършителя.

Вчера той е задържан. Установило се, че шофирал лек автомобил БМВ 318. Извършени са и процесуални следствени действия, които спомагат за доказване на деянието. По неофициална информация младежът е бил употребил алкохол и затова побързал да се изнесе от мястото на инцидента.

Не остават по-назад и по-възрастните колеги на младежа. 44-годишен Ивайловградчанин бе засечен и задържан от автопатрул след като управлявал колата си без книжка. Тя му била отнета за 1 година за друго сериозно провинение на пътя. Пак с едногодишна забрана да кара бил спипан зад волана и 29-годишен мъж от Свиленград. По случаите са образувани две бързи производства.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини