От х:

Днес в x:

БМВ отърва челен сблъсък със скок в гората

БМВ-то скочило в гората за да избегне челен удар


Служебно БМВ с двама боляровци в него отърва зловещ челен удар в пътуващ насреща микробус на пътя за Пловдив, на около 200 метра от отбивката за Ханче Клокотница. На спускането по дългия прав участък баварецът явно тръгнал на изпреварване, защото следите от гумите му бяха в насрещната лента. Срещу тях в обратна посока пък пътувал хасковският бус, също служебен, с други двама в него. За да избегне очертаващото се размазване, БМВ-то завило рязко и скочило в гората отляво по посоката на движението си. След 30-метрово газене през щубраци и клони колата намерила спирка в малко деренце с две по-ячки дървета. Сблъсъкът с тях също вещаел тежки последствия, но активираните еърбеци отървали двамата младежи. Те благополучно се измъкнали от заседналата кола и тръгнали да се уточняват с колегите си по катастрофа. Другата кола също излязла от пътя и според очевидци понесла немалко поражения, но предвид по-лесното й местоположение бе бързо вдигната от Пътна помощ. На място останаха само неколцина младежи, обидени на всички други, на пътя, времето и международното положение. След красноречив среден пръст, неидентефициран двукрак обект с вид на нереализиран рапър, заобяснява, че нищо няма да каже, а като видя, че не го питат, отиде да забранява говореното и на боляровските момчета. Групичка от 6-7 девойки му се радваха отстрани.

Това, което все пак се разбра, че двамата шофьори поне не са пили. Карали служебни коли, което обяснява защо БМВ-то бе с бургаска регистрация. То пътувало в посока Пловдив, другите се движели към Хасково. Инцидентът и последващото замерване на спирачни следи от дознателите частично блокира Е-80 и принуди две катаджийски патрулки да правят отцепки в двете посоки, като пускат на порции идващите коли.

Г.Христов

Момчетата от Болярово взели правилно решение-в крайна сметка няма пострадали
Пътят остана частично затворен за известно време
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    86
    867947
    85 -14
    14:31, 21 мар 2015
    Тъпи селски цървули, качили се на Бмв и всичко трбва да им прави път... че и служебно... направо безсмъртни... Да бяхте се пречукали като кучета, че да отървете света от капути като вас двамцата, дето не могат да преценят едно най-обикновено изпреварване.
Последни новини