От х:

Днес в x:

Гришо: Нямам шанс! #35метра #обичам те мамо

След като преди няколко дни Григор Димитров влуди фенките си с разголени свои снимки, които бяха публикувани в интернет, днес видео, в което хасковлията се забавлява скачайки от високи скали, отново нажежи до червено мрежата.

В клипчето се вижда как  Гришо скача от ръба на скала в морето. Българинът се намира в Акапулко, където тази нощ ще стартира участието си в надпреварата. Успоредно с подготовката обаче Димитров показва и че се забавлява.

В своя Instagram той публикува само снимката, как стои на ръба, с коментар към майка си-учителката по физическо от хасковската езикова гимназия Мария Димитрова : "Нямам шанс! #35метра #обичам те мамо".

Въпреки напрежението, изписано на лицето му и след дълбоко поемане на дъх на няколко пъти, в крайна сметка Гришо полита от ръба на скалата Ла Кебрада. Така в Мексико наричат пукнатината, която е традиционно място за скокове на смелчаци. Гришо обаче скача от най-ниската платформа-от височи около 5 метра. Истинското изпитание е най-восоката част на скалата, която е на 35 метра височина. 

Компания в екстремното забавление му правят мексиканският му колега Сантяго Гонсалес и словачката Даниела Хантухова.

 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини