От х:

Днес в x:

Финансова група СИС – най-добрите решения за вас на едно място

Искате ли по-висок доход за вашите спестявания? Планирате  начало на нов бизнес и се нуждаете от средства? Трябват ли ви пари за вече стартирали начинания и внедряването на иновации? Желаете ли да ползвате безвъзмездна финансова помощ по фондовете и програмите на Европейския съюз? Търсите ли изгодна застраховка за вашия живот, имот или автомобил? Или може би сте земеделец, който желае да пласира продукцията си на най-изгодни цени у нас или в чужбина? Ако отговорът, на който и да е тези въпроси е „Да“ – офисът на Финансова група СИС на бул.”България” 152 /до Изчислителен център/ в гр.Хасково е правилното място за Вас. Тук ще получите всичките финансови услуги от квалифицирани професионалисти, които ще ви изслушат и предложат най-доброто решение за Вас.  

Инвестиционен Посредник София Интернешънъл Секюритиз (ИП СИС) е първата компания под шапката на Финансовата група. Тя е сред водещите небанкови финансови институции в България. За 2014г. е посредникът с най-висок оборот на Българска Фондова Борса (БФБ). ИП “София Интернешънъл Секюритиз” АД предлага посредничество при търговия с акции, облигации, валути и деривативни инструменти, както на БФБ, така и на световните валутни и капиталови пазари. За 15 г. на българския пазар “София Интернешънъл Секюритиз” АД спечели доверието на повече от 25 хиляди индивидуални и институционални клиенти.

СИС Кредит АД е финансова институция, създадена през 2006 г. Първоначално се специализира в предлагането на репо сделки, като в последствие разширява дейността си с отпускане на кредити. СИС Кредит АД отпуска оборотни, инвестиционни и за стартиращи компании заеми както и потребителски заеми. СИС Кредит е институция, вписана в Регистъра на Българска Народна Банка по чл.3, ал.2 от Закона за кредитните институции и притежава сертификат от Комисията за защита на личните данни за администратор на лични данни. СИС Кредит АД е член на Microfinance Center, организация, обединяваща 78 микрофинансиращи институции от Европа и Азия, чиято основна цел е намаляване на бедността и развитие на човешкия потенциал чрез достъпа до финасови услуги за всички. Към СИС Кредит АД има подразделение „Банково Посредничество”, което съдейства на клиенти да кандидатстват за потребителски и ипотечни кредити от банки.

СИС Кооп е земеделска кооперация, основана на принципите на взаимопомощ. Тя е специализирана в определяне на нуждите и подпомагане на земеделци, животновъди и занаятчии. Предоставя кредити за развитието на микро и малки земеделски стопанства. Допълнителните услуги, които предлага са: съдействие при избора на торове, семена, земеделска техника, изграждането и управлението на ефективни ферми по Европейски модел, както и осигуряване на пазар за произведената продукция.
СИС Кооп е член в Конфиндустрия България – организация с основна цел благоприятстване на икономическото сътрудничество между Италия и България. Има успешни партньорства с: Българска асоциация на фермерите, Национален съюз на земеделските кооперации в България и Национална асоциация на етеричномаслените култури. В СИС Кооп членуват над 200 член – кооператори.

СИС Европейско финансиране е консултантска компания в сферата на развитие на проектни предложения по Европейски програми. Предлага съдействие на клиентите си през цялото време - от изготвянето на бизнес план до пълното усвояване на средствата за безвъзмездна финансова помощ, предоставяни от Структурните фондове на Европейския съюз, Националните Оперативни програми и/или по програмите за директно финансиране на ЕС. Клиенти на СИС Европейско финансиране са както представители на малкия и среден бизнес, така и общини, публични администрации и институции, физически лица и земеделски производители. Печеливши проекти на държавни администрации: Община Сепарева баня, Драгоман, Ново Село, Бяла Слатина, Карлово, Доспат, Малко Търново, Ценово, Ружинци, Белица, Куклен и др.

СИС Контрол е компания, специализирана в консултации в областта на проблемните кредити и събирането на вземания. Осигуряваме квалифицирана помощ както на кредитополучатели в затруднение, така и на фирми и кредитори, които не са в състояние да съберат вземанията си. Портфолиото от услуги включва: събиране и изкупуване на просрочени вземания, консултации по предоговаряне и преструктуриране на кредити, съдебно събиране на кредити.
СИС Контрол разработи първата в България платформа за търговия на вземания – www.cesia.bg, която среща на едно място купувачи и продавачи на дългове. Платформата е създадена така, че да помага на компании в управлението на техните вземания и цели да създаде обединен и прозрачен пазар в областта на междуфирмената задлъжнялост.

СИС Залог е заложна къща, която предоставя заеми срещу залог на движимо имущество. Компанията отговаря изцяло на изискванията на Наредба за дейността на заложните къщи и е регистрирана по Закона за защита на личните данни, което е гаранция за сигурността на клиентските данни.  СИС Залог е подходящо решение, когато търсите експресно финансиране за посрещане на текущи нужди.

СИС Брокерс е застрахователен брокер и е най-новият член на Финансова група SIS.  Компанията е лицензирана от Комисия за финансов надзор съгласно Кодекса за застраховане в България. Предлага застраховки за индивидуални и корпоративни клиенти по всички застрахователни рискове, достъпни на българския пазар. Чрез СИС Брокерс може да сключите застрахователни договори на МПС, имущество, здраве, живот, карго и всички видове отговорности. Застраховането през СИС Брокерс има редица предимства – събиране на оферти от всички застрахователи и избор на най-добрата, информация за важните неща от „малките букви“, управление на застрахователния договор, напомняне за предстоящи вноски и изтичащи полици. СИС Брокерс е Вашият представител пред застрахователното дружество, в случай на застрахователно събитие. 

Повече на: www.sisbg.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини