От х:

Днес в x:

"50 нюанса сиво" се завърта в Хасково на 13 февруари

Една от най-очакваните ленти на кино сцената за тази година "50 нюанса сиво" се завърта на 13 февруари, освен по световните екрани и в Хасково.

Първите прожекции в кино „Парадизо“ са ден преди празника на влюбените от 14.30 ч. и от 20.45 часа.

Дългоочакваната екранизация на бестселъра, който се превърна в световен феномен, е под режисурата на Сам Трейлър-Джонсън. Сценарият е на Кели Марсел.

От излизането си на книжния пазар еротичната трилогията "Петдесет нюанса" на британската писателка Е Л Джеймс е преведена на повече от 50 езика по цял свят и са продадени рекордните над 90 милиона копия в печатен и електронен вариант.

"Петдесет нюанса сиво" е история за страстната връзка между наивната студентка по литература Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и манипулативния предприемач Крисчън Грей (Джейми Дорнън). Грей е богат и властен бизнесмен, който обича да упражнява контрол върху всичко, включително и в личния си живот. Анастейжа е млада журналистка, натоварена със задачата да вземе интервю от високопоставения бизнесмен.

В ролите на Кристиан Грей и Анастасия Стийл са Джейми Дорнан и Дакота Джонсън. Дакота Джонсън успява да се пребори за главната роля във филма. В лентата 24-годишната дъщеря на Джонсън и Грифит играе невинната студентка Анастейжа Стийл, въведена в света на садо-мазо секса от по-възрастния милиардер Крисчън Грей, в чиято кожа влиза Джейми Дорнан.

"50 нюанса сиво" постави рекорд с 2,75 милиона предварително продадени билета в 39 държави още преди пускането му по екраните на 13 февруари.

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини