От х:

Днес в x:

Павлова на крака в Хасково за санирането

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова идва в Хасково този уикенд, за да отговори лично на въпросите, свързани с държавната кампания по енергийното обновяване на жилищата.

Срещата с гражданите на Хасково е насрочена за 31 януари /събота/Тя ще се проведе от 11 ч. в голямата зала на Дома на техниката /НТС/.

На срещата ще присъства областният управител Добри Беливанов, кметове от областта и представители на общинските администрации.

За да обяснят подробно на гражданите всички аспекти на тази програма, министър Павлова води за „урока по саниране“ в областния град целия си екип.

Преди няколко месеца, още щом се заговори за плана за безплатното държавно оздравяване на домовете, министър Павлова обясни, че с обновяване на блоковите фасади с цел енергийна ефективност се намаляват разходите за отопление с до 60 %.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    анонимен_1422428545
    14 -3
    08:57, 28 яну 2015
    Направените до момента волеизявления показват, че колкото и да се опитваш да направиш нещо, което по някакъв начин да помогне за благосъстоянито на хората, то те винаги ще са недоволни. Това е така, защото все повече простотия и тъпотия е завладяла хората, а прост и тъп народ по-лесно се управлява...
    угода няма, но нали по-лесно е да се реве като магаре на центъра или като вдовица.... От години плащам много по-малко ток, сравнено със същите по квадратура жилища. Ползвам уреди от възможно най-високия клас , който мога да си позволя според финансовите ми възможности... Но невярващите тъпаци трудно можеш да ги убедиш, щото така им е по лесно. Колко е лесно да си каун. Само смелчаци като тези хора, наели се да им разясняват, могат да се решат на такива действия
Последни новини