От х:

Днес в x:

Плащаме си тока до последно, Енергото пуска дежурни каси

Забравилите да се издължат за ползваната ел. енергия могат да го направят на дежурните каси на  EVN и в някои от почивните дни, съобщават от Енергото. От дружеството са осигурили в касовите салони на пощата дежурни на 24 декември. Отворени каси ще има и в събота - 27 декември, както и на 31 декември.

На 28 декември 2014 г. (неделя) ще функционират касите, които традиционно работят в неделя. На 3 януари и 4 януари 2015 г. касовите салони ще работят с нормално работно време за събота и неделя.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ga
    galq600
    0 0
    07:50, 25 дек 2014
    kak moje smetka za tok ot 30 leva da skochi na 62 leva,pri nalichieto che pechka vklwchvam gotvarska kato gotvq i peralnata ma6ina za prane i boilera.kak da im pla6tam ubiistvenite smetki sas130 lu invalidna pensiq,sas koqto ne vinagi moga da si vzema vsichkite jivoto spasqva6ti lekarstva,a sam sas varikozni rani po krakata i ako ne vzemam lekarstva,jivota e na karta podlojen.do koga g-n borisov tozi narod 6te pla6ta ubiistveni smetki na avstriiskite monopolisti.naroda nqma da izdarji i sled praznicite 6tese nadigne.ujas tova e gavra s naroda.
Последни новини