От х:

Днес в x:

Див Запад на Червена Стена: 3-ма пребити, две потрошени коли

Битият Николай обяснява откъде са му налетели

Свиреп сблъсък, ескалирал в побой и вандалско чупене на коли с камъни, се разигра снощи около полунощ пред входа на детска градина в кв. Червена стена. На паркинга пред забавачка №7 /бившата оздравителна/ се сблъскали компаниите на Николай Николов и Сюлейман Османов, и двамата живеещи в квартала. След свирепи псувни на етнос и сексуална основа, мъжете от компаниите си налетели. В резултат, има трима пребити и две потрошени коли. 35-годишният Сюлейман е в хасковската Неврохирургия с травми на главата, аверът му Шенол е със счупен пръст, а Николай е с обезобразено лице, на което личат няколко шева на брадичката, резултат, според Николай, на удари с гаечен ключ.

Младият мъж паркирал Роувър-а си към 23.30 пред входа на градината, на пресечката между улиците „Червена стена“ и „Бяло море“. Слязъл да види приятел, който паркирал Вектрата си до него. В нея били съпругата и 3-годишната му щерка. С Николай била приятелката му. Според компанията в този момент пристигнала кавалкада от коли начело със Сюлейман, който им налетял незабавно, псувайки ги на майка, жена и въобще на рода до 9-то коляно. „Не успях да разбера точно какво иска, май не разрешавал да се спира на този паркинг. Бе неадекватен, викаше, че снимаме къщата му и следим майка му“, обяснява афектираният Николай. Сюлейман блъснал ячкото момче, но последният го свалил на земята. Приятелят му Шенол обаче налетял с гаечен ключ и на свой ред „трупясал“ Николов. После нападнали с камъни приятелката му и другата кола. „Човекът едва отърва тригодишното си дете. Аз пък с ръка отклоних камък, летящ към главата на приятелката ми. Избягахме“, чистосърдечно обяснява иначе здравият мъж. По неговите думи после нападателите започнали да трошат колата му. Счупеното панорамно стъкло, огънатите ламарини и незатварящата се шофьорска врата подкрепяха думите му. Колата била оставена снощи на мястото на екшъна, но понеже не можела да се заключва, тази сутрин „някой“ я освободил от спирачка и тя тръгнала сама, за да спре в паркиран джип на комшии. Като по чудо Роувърът не се засилил по стръмната „Бяло море“, пълна с паркирани коли и обикновено с майки, водещи децата си на училище и детска градина. Според пострадалата компания, ония ги нападнали защото били пияни, напушени и били „криминални типове“, като се посочваха няколко углавни престъпления, в които уж бил замесен Сюлейман. Двамата главни участници в мелето вероятно се познават от десетилетия - живеят в на една и съща улица - Николай на номер 28, Сюлейман точно в началото на улицата на ъгъла с „Крали Марко“.

„Не се познаваме, макар че е срамно хора в една Махала да си причиняват това“, каза много скромната и етична майка на Сюлейман, Фатие Османова. Въпреки че синът й бе бит, тя така и не каза лоша дума за другите. Само помоли да изслушаме и тяхната позиция. Самата тя не чула нищо, по това време спяла първия си сън. Насочи ни към семейния магазин за пиратки до ТОХ-а, където уж бил самият Сюлейман. Там обаче бе само съпругата му Нурай, която ни информира че мъжът й е в болница. И която заедно с приятелката си Айсун била очевидец на побоя. „Започнаха без повод да ни псуват. Обиждаха ни на етнос, а понеже тръгнах да ги разтървавам, и к *рва станах. Не знам обаче коя жена няма да тръгне да помага на мъжа си, като го види да се валя в прахта.“ Според двете жени Николай ги предупредил, че тая вечер е напушен и ще ги претрепе. Ей така, без причина. „И друг път са минавали покрай магазина и са ни заплашвали“, додава колежката Айсун. Двете потвърдиха, че мъжете им не са се познавали лично с нападателя, нито има да делят нещо. Същата вечер групата на Сюлейман и Нурай се прибирала от празник. Ходели да черпят работниците в семейната шивашка фирма по случай празниците. Банкетът свършил малко преди полунощ. „И да сме пили, е било малко, няма да се излагаме пред хората си“, добави видимо разстроената Нурай, която още не смееше да каже на свекърва си, че синът й е в болница. Тъкмо паркирали пред дома си, когато ги нападнали. Сюлейман бил як, но бил свален на земята и започнали да го млатят зверски. В този момент се намесил приятелят Шенол, за самозащита. Жените не отричат, че техните хора побеснели, но в тези моменти „от нерви мъжете могат да направят какво ли не“. В случая защитавали и своите съпруги и приятелки, които пищели наоколо пред озверелите нападатели. „На сутринта другият от компанията на този /Николай б.а./ ни се извини, но нещата вече бяха станали“, обясни Нурай. Семейството на пострадалия е подало жалба в полицията. Същото се канеха да направят Николай и баща му. Между непримиримостта на двете фамилии пък бе потресът на махалата, която окачествяваше станалото само с една дума - резил.

Районът е от най-спокойните в Хасково където мирно съжителстват почти всички етноси и вероизповедания в града. Хората се уважават и държат добре. Когато в началото на тази година върлуващата в Хасково банда автокрадци обра и потроши десетина коли от махалата, българи, турци и помаци заедно се организираха в патрулиращи команди и неофициално предупредиха полицията, че ако не спипат вандалите, ще ги спипат те. И проблемът ще бъде решен. Случайно или не, малко по-късно наистина бе заловена банда апаши и кражбите по колите секнаха.

Г. Христов

Младият мъж е с няколко шева на брадата, причинени по думите му от гаечен ключ
Колата му/бялата/ не бе на по-добър хал
Повредена бе вратата и предното панорамно стъкло
Нападателят живеел на същата улица като нападнатия
Според майката Фатие, двамата няма какво да делят
Според съпругата Нурай/вдясно/ и приятелката й Айсун, били заплашвани и друг път
Съпругата не смееше да каже на свекървата, че синът й е в болница
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (96)

  • 1
    Ги
    гинка
    185 -75
    13:50, 23 дек 2014
    Тези турци така се държат, сякаш и въздуха е техен в този град! Лекета, които и грам няма трудов стаж и дипломи за образование!
    • T.
      T..................
      50 -74
      14:10, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Da
      da
      29 -27
      14:24, 23 дек 2014
      а ми ти по шапката му ли разбра какъв е !
    • Da
      da
      75 -23
      14:28, 23 дек 2014
      защо тъпите хора са най-нахални ?Напълни се с тъпи кабриолети !
    • T.
      T..................
      22 -17
      14:38, 23 дек 2014
      Не по шапката ,просто го познавам лично.....................
    • Nq
      nqmam kirilica
      98 -15
      15:35, 23 дек 2014
      Suleiman ne be6e li izasilil predi godini edno momi4e na moreto i to pak be6e s Jena si na po4ivka na moreto boje taq Jena kolko sram sabira zaradi Tapia si maj Celia grad go znae 4e hodi po 4ujdite jeni taka e kato ima6 nqkoi Lev i ni6to nqma6 v glavata.
    • Nq
      nqmam kirilica
      61 -4
      15:40, 23 дек 2014
      A da se douto4nq ne za6titavam Nikolai i toi e leke ne sravnqvam balgati i turci ima prosti i imni tiq dvamata sa ot prostite.
    • Без тримата участници в боя светът щеше да бъде с една идея по- хубав! Дано тези келеметори не завлекат на оня свят някой невинен човек, който случайно ще се окаже там при някое от следващите им престъпления и ще стане курбан бадева.
    • 12
      123678
      10 -29
      18:08, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 12
      123678
      5 -40
      18:11, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Nq
      nqmam kirilica
      32 -5
      18:49, 23 дек 2014
      Ne te znam koi si kva si ne si habi usiliqta vqrva6 li si kato go za6titava6 Horata koito go poznavat znaqt 6to za stoka e az li4no sam vijdal kak se gavri s momi4eta I to poradira s pari I pak da kaja ne za6titavam drugiq I toi e leke.
    • 87
      8796
      3 -20
      19:55, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • За
      запознат_1419358403
      42 -5
      20:10, 23 дек 2014
      това което казва *nqmam kirilica* е абсолютно вярно. Не е само случката на морето и в Хасково много момичета са пропищяли от него, но ги е страх да се обадят.
    • Go
      Gospod
      69 -2
      20:36, 23 дек 2014
      Кво ги е страх жените,от тая дива свиня ли? Пълен смешник е. И парите,и шивашкия му цех са от родителите му.Тоя за нищо не става. И да - преди време изнасили момиче на морето !!! Пълен калтак е! А тоя николай и него не го бива. Беше портиерче в сградата на кънъо. После беше намушкал някой с нож.все в такива истории се замесва. И двамата са за трепане, особено сюлейман известен с подигравателния прякор "башебача".
    • Ую
      УЮ
      16 -6
      20:52, 23 дек 2014
      Тия двете са страхотни курви и съм правил тройка с тях.невероятни нимфоманки са.невероятни кадънки са.
    • Ре
      РЕЗПРОМ ВЕСЕЛ ДОМ
      21 -2
      19:24, 24 дек 2014
      А някой знае ли тия двете кадънки,как се плющят като за световно...
    • Ji
      JIK TAK
      4 -3
      08:28, 26 дек 2014
      Mn hubavi kadanki
  • 2
    T.
    T..................
    55 -19
    14:04, 23 дек 2014
    В случая не се знае кой е бил виновен..............този с шапката не ми изглежда от хората ,които да си стоят мирно и тихо..........
  • 3
    Ко
    коньовичар
    64 -3
    14:12, 23 дек 2014
    абе абдалска работа Кой кой прав все го избиват на етнос а причината сигурно е съвсем другаде
  • 4
    As
    asdfsgh
    86 -48
    14:13, 23 дек 2014
    Тези турци се изкараха големи мафиоти,мутри,побойници и т.н...Все едно града е техен...смешки
    • Fa
      Faber -Kastell
      23 -9
      14:27, 23 дек 2014
      Ген Любен Гоцев
  • 5
    ..
    ..._1419337737
    48 -23
    14:26, 23 дек 2014
    Който и да е прав, който и да е крив, как може да нападат хората пред къщата им! Говорите, че за етнос конфликт не става.. а даже и на коментарите говорите против турците. Няма значение турцили са, българи или ******! Да нападаш семейство, какво значи и то не едно а две семейства? А тоя Николай ли какъвто е там всеки го знае що за стока е. Тревар номер 1.
    • Ni
      Night Rider
      66 -54
      15:01, 23 дек 2014
      Ей пача, значи няма проблем турците и ******ите като бият хората даже в къщите им, ама като ошамарят някой резак и веднага българите стават криви! За това ви ненавиждам-българина ако ще от камък злато да прави пак ще му кажете "ей ганьо прост, гяур такъв", ама турците като им се направи забележка - "ооо ама и те са хора"
      То не сте и турци - вие сте ментета, ****** сте. Веднага го изкараха човека наркоман, тревоман, алкохолик и какво ли още не, само пумите сте праведни, кучета мръсни!
      Айде една бърза проверка на магазинчета и шивашки фирмички, по едно актче и да се кротнете,а?
    • Ни
      никоя
      58 -38
      15:26, 23 дек 2014
      Night rider,нaпълно съм съглaснa с теб! Тези турци миризливи се взехa много нaсериозно и си мислят,че кaто се дрогирaт кучетaтa,светът е техен! Остaвете кой крив,кой прaв,aмa дa посягaш с гaечен ключ по глaвaтa,зa късмет удaрът е бил в брaдичкaтa,товa не е ли опит зa убийство?! Или пaк ще извъртят нещaтa?! Aйде моля ви се,помислете мaлко рaзумно,поне тези,които могaт,зaщото товa вече е смешно! A тоя резaк бил в болницa ХAХAХAХAХA НAЙ-ГОЛЯМAТA ИЗМИСЛИЦA,МИРИЗЛAКA СИ ОБИКAЛЯ С КОЛAТA,ЦЕНТ НИЩО МУ НЯМA
    • Ya
      yarrak
      2 0
      16:28, 23 дек 2014
      Nikoya putko mirizliva bas darja , 4e si s prasnata zadna halka ot nekoy kalasnik. Pa4avro mirizliva nepodmita s domateno seme okolo svingstera.,,,..,.,.,., night rider , nie vas nari4ame cigani i pa4i, a ti kogo, ne razbrah pse dolno, svinska pa4a gruh4o
    • Ry
      ryazaniya
      6 -14
      18:24, 23 дек 2014
      do nikoya. mirizliva si ti mejdu krakata, i otzad.... Виж коментара
  • 6
    Fa
    Faber -Kastell
    49 -14
    14:31, 23 дек 2014
    а сюлейман пачата в комали е не разбрах ?
  • 7
    Ал
    алкохолизъм
    30 -3
    14:36, 23 дек 2014
    Така е. Когато се употребява този проклет алкохол, не знае къде се намира и какво приказва. Еееее, когато хората нямат вяра намират временна утеха в алкохола което си остава само в чашката, за това сме на такъв хал.
  • 8
    34
    3407
    30 -6
    14:36, 23 дек 2014
    Тая без гащи ли обикаля
    • 45
      4530
      23 -6
      14:47, 23 дек 2014
      Верно е без гащи
    • Kk
      kkk_1419373011
      1 0
      00:13, 24 дек 2014
      Tuh ne moga da zvema reshenie slivka li vijdam ili praskovka
      no gashti nqma 100%
  • 9
    11
    111111_1419338397
    51 -9
    14:37, 23 дек 2014
    Няма ли го макето в махлата да раздаде справедливост?
    • Ch
      CHERVENA STENA
      43 -22
      14:59, 23 дек 2014
      Pak se pochva bulgari turci , tozi nikolay kato e bulgarin kvo prechi da e tupo parche, izjivqva se na mutra vreme beshe da mu nabiqt kancheto... Postoqnno e napushen i prodava treva
  • 10
    Jo
    Joker_1419339958
    53 -13
    15:03, 23 дек 2014
    Тая пача сюлейман си мисли че квартала е негов ама ще яде к...вете!!!

    • 12
      123678
      11 -32
      17:58, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 11
    63
    6303
    10 -21
    15:12, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 12
    Hu
    huj
    53 -10
    15:15, 23 дек 2014
    Двама идиоти се скарали и се сбили, а наш Жорко пак търси под вола теле и представя всичко като етнически конфликт.Псували се на майка и на турчин, ми ако искаш да си говорят сладки приказки и да се черпят с локум преди да си налетят.Иначе и кадъните яко послъгват ми се струва.Минали през магазина да им се похвалят колко били напушени и как щели да ги бият.Бе тъпи овце ако вашите мъже удрят по 2-3 ракии и свалят колана вечер е друго.Вие за напушен и агресивен човек да сте чули.Сега едни лъжи и клевети ще има... вземете като мъже да си признаете че от тва мерене на п**ки нищо добре не излезе и че всички замесени сте много ама много прости парчета.
  • 13
    ..
    ..............
    34 -11
    15:33, 23 дек 2014
    niko dilara pak e zamesen normalno da go biqt kato se mesi tam kudeto ne mu e rabotata
  • 14
    Св
    Свидетел
    56 -12
    15:43, 23 дек 2014
    Тая русата ги откъса от е..не сума си народ.Нахална и не прощава,набележи ли си някой и е готов.Много хора избягаха от нея.
  • 15
    25
    2552
    34 -30
    15:58, 23 дек 2014
    Nama zna4enie etnosa tozi na snimkata ne mi izglejda da e dobir 4ovek.ako nekoi spre pred ki6tata ti i nabludava .tova samo edno ostava ili e kradets ili e mafiot.nameril tova koeto tirsel.malko sa go 6ili 6tom se e otirval leko zna4i vinovnika e nikolai.tipa mu e na bandit. Da bi mirno sedal ne bi 4udo vidal. Ne mislete 4e ednata strana sa vinovni i drugite ne sa stoka.vesela koleda na hristiani i 4estita nova godina na vsi4ki etnosi.nie sme sisedi ne si razvalaite praznitsite .
    • Da
      da
      38 -20
      17:04, 23 дек 2014
      като те гледам колко си грамотен ,май и ти си кабриолет! Ей, тука сте родени и не се научихте да пишите !И да говорите !
    • Ni
      Night Rider
      37 -33
      17:37, 23 дек 2014
      2552 дахлар, пак българите ти виновни, осакатен ***** такъв (рязан си, което си е чисто осакатяване). Ще спра пред оградата на която си искам къща и ако дойде някой да ми прави проблем, ще го питам НЕГОВО ли е тротоарното място! Били мафиоти и крадци, абе ахмак рязан, от помаците тука има ли по-големи крадци и мафиоти (дпс и цялата им върхушка)? Не му изглеждал на добИр човек, така и не се научихте, че в ОФИЦИАЛНАТА ви азбука и език има буквата Ъ, а не И! И не ми говори, че я нямаш на клавиатурата, ако я нямаш не драскай!
      "Не мислете, че едната страна са виновни" - демек "турците" не са виновни
      "И другите не са стока"- българите не са стока, ****** мръсен, ти на кого ще викаш, че не е стока?
      Айде утре ще дойда да ти спра пред блока и ела да ми кажеш, че съм искал да те обера, ще те вържа за теглича и ще те влача из целия център!
    • От
      от никоя-НЯКОЯ
      15 -13
      23:51, 23 дек 2014
      Хaхaхa Night Rider го кaзa нaй-добре! Жaлки сте бе хорa,идиотщинaтa и простaщинaрa в скучния ви живот сa ви нaпрaвили толковa прости,че чaк вдлъбнaти! Зa кaкъв к.р стaвaте вие Господa,нaучени сaмо дa хейтите и злословите?! Рутинaтa ви е обзелa животa и си го рaзнообрaзявaте кaто говорите нещa,които първо не ви влизaт в рaботaтa,второ-излaгaте се! Един интелигентен човек,не би позволил,зa себе си,дa се унижaвa тaкa! ВИЕ СТЕ ДРЕБНИ ДУШИ,МИЖAВИ!!!
  • 16
    A
    a
    18 -11
    17:18, 23 дек 2014
    Nqmat si druga rabota horata i si se biqt ....Hubavo e che pone detenceto ne e postradalo.Tozi ot turskiq proizhod spored men e bil drogiran da vidi che ima dete i da pochne da se bie i da psuva i t.n...tva ne e mnogo choveshki
  • 17
    Съ
    Съсед
    19 -39
    17:35, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ni
      Night Rider
      27 -23
      17:39, 23 дек 2014
      Що не си се писал "Комшу"?
      Гарван гарваново око не вади... ;)
    • 12
      123678
      18 -36
      17:55, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • T.
      T...................
      29 -11
      17:55, 23 дек 2014
      Night Rider:-много злоба се излива в твоите изказвания.
      Започвам да се съмнявам , че си николай...............
    • .
      .
      14 -11
      18:08, 23 дек 2014
      Ти не си човекът, който ще ми казва как да се изразявам. Сигорно съм на годините на баща ти, и пак по- добре от теб бих зе изразил на много езици! Ти още трябва много хляб да ядеш, за да стигнеш до моето ниво на култура и образование.
    • Ni
      Night Rider
      37 -21
      18:34, 23 дек 2014
      T....
      Не, не съм Николай, това че вадя на показ башибозушките престъпления на едни ц*****, не означава, че аз съм въпросния Николай! Просто ми омръзна някакви ченгенета, дето до ония ден са ги еб*ли "шефовете" на ДуПеСе за едно ГАРАЖЧЕ с 5 шевни машини дето наричат "фирма" да ми се правят на големите бизнесмени!
      ****** ЧЕТЕТЕ ИСТИНАТА КОЯТО ВИ ПИША!!!
    • Go
      Gospod
      34 -4
      20:43, 23 дек 2014
      До съсед !!! Ти ако наистина си съсед, не знам как може да кажеш,че е златно момче!? Тоя рязан гаваз системно пребива жена си,като куче. Това ли е точно момче!?Да не говорим,че постоянно търси някакви момичета около 18 г.,хвърля им по някой лев и малоумниците си вдигат краката! Да ви *** майката подлизурска на всички ! Наричайте нещата с истинските им имена !
    • Ую
      УЮ
      26 -3
      21:04, 23 дек 2014
      Съседе сега остава да кажеш,че и дори не е обрязан сюлейманчу пачичката недна.те не са от гората,но дядовците им сто процента са от някое дахлийско кърджалийско село.
  • 18
    Ds
    dsafsgdg
    3 -10
    17:42, 23 дек 2014
    toz beliq rover na suleyman li e? Виж коментара
  • 19
    12
    123678
    12 -34
    17:51, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 20
    25
    2552
    15 -31
    17:58, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ni
      Night Rider
      34 -22
      18:39, 23 дек 2014
      МрИсен, пИрво, вИпрос, такИв
      Да те таковам и в сплесканата тиква грозна, нямал българска азбука, като нямаш, кво прайш тука бе помашко л****? Като разбереш кой съм, самичък ще ме молиш да ми осмучеш м*дете, кучко долна ;)
  • 21
    40
    40125
    48 -6
    17:59, 23 дек 2014
    Същият този Сюлейман преди години преби жена си пред паметника на Св. Богородица. Свидетели бяхме аз и съпругата ми. Влачеше жена си Нурай за косата, а тя беше долу на земята.
    • 12
      123678
      7 -22
      18:20, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 14
      1476
      12 -10
      18:37, 23 дек 2014
      На подобна гледка били свидетелки снощи жените им. Срам и позор за този младеж, който ги нападнал. Пред жените им да ги напада, ужасс!!
  • 22
    Xa
    XACAH
    19 -31
    18:50, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Da
      da
      28 -10
      21:04, 23 дек 2014
      ето го Асан ,тъпия комплексар.Тебе като са те обрязали ти е изтекъл ъкъла от там !
    • Хю
      ХЮСТАНЛИЯ
      10 -3
      19:08, 24 дек 2014
      Научно е доказано,че с обрязването дава фира и мозъка .
  • 23
    Об
    общинат
    19 -6
    18:53, 23 дек 2014
    Абе, в тази къща- шивачница , сигурно няма и един гараж и тогава нападателите си присвоили общото място, което е на 50..60 метра от тях и е за всички .Миналата година и в бадема стана така, еии нямат найаждане тези гладници , да има как целият град ще откраднат
  • 24
    Ss
    ss_1419353921
    18 -8
    18:55, 23 дек 2014
    Nikolaycho e palen bokluk ,za dano na kochina ne stava.Vsichki dobri sasedi na Suleimancho mnogo im e kratka pameta.i nemoga da razbera ako se biaha sbili horaot edna etnicheska grupa kvo shtiahte da pishete.aaaaaaaaaa setihse pomacite sa vinovni....
    abe samo da pitam suleimansho onia debelia pedofil i iznasilvach li beshe
    • 12
      123678
      6 -28
      19:14, 23 дек 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • За
      запознат_1419358403
      26 -2
      20:18, 23 дек 2014
      Същият е. Баща му тогава го измъкна с тлъста сума пари. Жалко за жена му, не заслужава такъв съпруг.
    • Go
      Gospod
      30 -1
      20:47, 23 дек 2014
      На лекето сюлейман башебача трепането му е малко. На времето изнасили едно момиче някъде по морето.От там е и този прякор. Пребива нон стоп жена си. Освен това търси малки мастии,за предпочитане под 18,които му въртят кавали срещу финансов стимул!
    • Pa
      Pasific
      0 -2
      11:06, 28 дек 2014
      Mnogo pluete horata drebni malki dushichki,Ako izpisvashe Realnite vi danni
  • 25
    Bg
    BG
    31 -8
    19:07, 23 дек 2014
    Vsichki sme hora, kak moje da go obrashtate na turci i balgari... Horata se deliat na dobri i loshi
    • Чи
      чичинг
      17 -2
      23:01, 23 дек 2014
      Точно така е. Един човек, ако е леке и с кралско потекло да е, пак е леке.
  • 26
    Zo
    zoro_1419358717
    17 -3
    20:15, 23 дек 2014
    в дивия запад пак са имали малко в главата , а тези кауни с празни глави за нищо не стават.
  • 27
    Nq
    nqma takava darjava kato bg
    0 -14
    20:20, 23 дек 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 28
    Ro
    roxy
    22 -14
    21:00, 23 дек 2014
    по-голямо л**** от николай не познавам мисли се за мутра а е торба с ***** малко му е
  • 29
    Ko
    ko-
    23 -7
    21:40, 23 дек 2014
    Познавам ги и двамата дано да се разберат грозно е много това което са направили още по грозни са коментарите ви, никой не знае как би реагирал в този момент когато стане патакламата пък не забравяйте че там е имало и малко дете уважавам много турците и не искам да взимам страна никой от тях нищо лошо не ми е направил а предполагам и на 90% от коментиращите нищо лошо не са видяли от тях....
    • От
      от никоя-НЯКОЯ
      10 -8
      00:04, 24 дек 2014
      Един смислен коментaр,нa човек,който имa кaпaцитет в глaвaтa!
  • 30
    Ка
    Какаду
    34 -13
    22:12, 23 дек 2014
    Аман от простаци и псевдоебачи! Защо клеветите съпругата Нурай! Тя е много добра жена,грижи се прекрасно за децата си и не ходи по мъже. Вярно,че случи на ужасен цървул за съпруг,но такъв и бил късмета.Много често сутрин я виждам,откакто имат деца,единствено и само тя да ги води и забира от училище. Особено зимните сутрини,тя сама си чисти колата от снега и прозорците от леда,докато децата чакат в колата,а дебелия изнасилвач Сюлейман,го няма никакъв. Сигурно е в кома след поредния алкохолен запой примесен с наркотици предната вечер.Да не говорим,че често ходи насинена от съпруга си... Не плюйте изстрадалата жена. Този див глиган на главата и е достатъчен !
    • Ба
      Баш майстор
      17 -2
      15:36, 24 дек 2014
      Много добра ли?Къде?Колко е строшила,само тя си знае.
    • Ni
      NINJA
      0 -6
      18:19, 24 дек 2014
      Я вземи се пиши "Пишман майстор",повече ти приляга... Виж коментара
    • Гр
      градски
      12 0
      12:12, 26 дек 2014
      Те пък едни жени!
  • 31
    33
    3333
    15 -11
    22:34, 23 дек 2014
    Не ви е срам жените да оплювате!
  • 32
    Ал
    Али Реза
    14 0
    00:52, 24 дек 2014
    Чудесен сценарий за новата серия.
  • 33
    Iz
    iznasilvaca
    24 -2
    08:20, 24 дек 2014
    Suleyman e bokluk iznasilvac jebamu stava ebasi praskovata izkara
  • 34
    Ss
    ss_1419403986
    13 -3
    08:50, 24 дек 2014
    tva s iznasilvazeto ne beshe tolkova otdavna,biaha taka lekichko na morence sas semeistvata,izleznali po majki da piinat kakto se polaga i,ama kashtai beshe niakav policai oficerofti momiche oluchil,boi pari....
  • 35
    Кр
    Крум
    20 -3
    11:45, 24 дек 2014
    тъй като ги гледам и от двамата чеп за зеле не става
    • Че
      Червена стена
      8 0
      09:27, 27 дек 2014
      В повечето коментари за случая със Сюлейман на морето има известна доза истина.С две думи изнасилване на щерка на голям тогава шеф,плащане здраво и т.н.За русата също има нещо вярно.А,бе да се оправят,тяхна си работа.За конкретният случай - чисто пиянска и махленска,селска история с недовършен край.Дано си стиснат ръцете и се извинят.
  • 36
    34
    34443333
    12 -4
    12:31, 24 дек 2014
    ne znam koi kogo e bil ama taz rusata golyama praskova vadi
  • 37
    Ss
    SS-23
    20 -8
    18:40, 24 дек 2014
    пълна подкрепа за night rider.Тези пачи се мислят за недосегаеми.Измет мръсна ,занимават се яко с нечисти сделки и наркотици.Били шивачи и кроячи-дрън дрън глупости.
  • 38
    4
    4
    11 -3
    19:20, 24 дек 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 39
    Aa
    aaaa
    16 -3
    20:58, 24 дек 2014
    Nameri li si maistora soleimane goliama rabta kato e sprial za 2 minuti kolata do was.
  • 40
    Sp
    sp.za jenamu
    12 -2
    00:56, 25 дек 2014
    abe mnoo mazna taz turkinq we,i samo kak i e zahapala malkata,sega i e vremeto da mu vra6ta na toz carvul,vulkaniziran
    • Сю
      Сюлейман и Мечката
      2 0
      02:46, 27 дек 2014
      Този дебел FLAIR как го е засмукала чак се е очертала бръснатата и слива.
  • 41
    Ha
    haskovo_1419489832
    2 -8
    08:40, 25 дек 2014
    Bravo momcheta yashayin be Виж коментара
  • 42
    Ro
    Rosen
    11 -5
    20:47, 25 дек 2014
    Tozi Nikolay kogato i dago bies nyama da zbrkas
  • 43
    Ni
    Night Rider
    10 -8
    18:07, 26 дек 2014
    Някой беше казал, че статията е интригантска и клюкарска, а Жорето само така си вдигал рейтинга, всъщност Жорето си е прав, ама трябва малко да се напънат мозъчните клетки!
    Спрял някой пред къщата на някой да си говорят хората и изведнъж ПОМАЦИТЕ ги нападат... WTF?! Отново помаците опитват да покажат кой е "шефа", ама този път не става! И се почва - 2/3ти от българите видимо са недоволни как така един дебел плужек изнасилвач ще налита на бой за няма нищо, другата 1/3та нали са си гьотверени викат "ми то кво като са турци и те са хора, тоя николай е наркоман, ние лошо от турците не сме видели".
    Пък "турците" (помаците) добра дума за българите никога не казват - гяури сме били, ганьовци, не сме били стока и т.н..
    После интригантстване било, заради ей такива дупедавци като тази 1/3та ганьопитеци, помаците вече тотално са завладели аскю. До преди 10-15 години ги беше срам да си кажат "турските" имена и да кажат, че са турци, днес вече се разпореждат и налитат на бой на хората. Някои даже каза "90% от българите не са видели лошо от турците", а някой да е чул от "турчин" добра дума за българин?
  • 44
    Ki
    kiro_1419621470
    4 -6
    21:14, 26 дек 2014
    Ti nesi bilgarin kak da cuech dobra duma be melez siganski pedal davas narocno Gas it strani bil tursida gledas seirpedal mrisen
  • 45
    Сю
    Сюлейман и Мечката
    9 0
    02:40, 27 дек 2014
    А защо никой не спомена баджанака на Сюлейман-Мечката ??? Ако сте си забравили да ви припомня,че двамата изнасилиха момичето на морето.Големи мъже,голямо нещо !!! Онва л**** Мечката втори живот живее(едно време в донаборната щкола се правеше пак на мъж и за малко един ЗиЛ да му мине като на коте-оттърва се тогава),а сега вместо да си гледа рахата се навира между щамарите,но нали на жените им баткото е голяма работа(НЕРГЮН) и те куражлий покрай него.
Последни новини