От х:

Днес в x:

Представиха новата визия на официалния сайт на Община Димитровград

Секретарят на Общината Венета Стоименова представи обновената страница на администрацията

Новата визия на официалния сайт на Община Димитровград - dimitrovgrad.bg представи днес пред журналисти секретарят на администрацията Венета Стоименова. Както писахме в края на октомври, фирма от Бургас се е заела с обноняването на страницата на Общината.

Според Стоименова, сайтът е издържан във всяко едно отношение, има приятен и изчистен вид, богата информация и ясна навигация, което е в полза на посетителите. Най-често използваните функции са изнесени на видно място.

Изцяло обновена е информацията за града и Общината, има актуални данни за дейности и услуги по ресори. Ще могат да бъдат ползвани и 8 електронни услуги, свързани с отделите ГРАО и "Общинска собственост".

Гражданите ще се възползват и от електронни справки. Официалната страница на Община Димитровград ще разполага с галерия и видео. Със снимки и биография е представено и ръководството на града.

Димитровградчани могат да участват активно с попълването на анкети на страницата по важни за града теми. Сайтът ще разполага и с уеб камери, както заяви по-рано кметът Иво Димов.

Подчертано бе, че при изработката му е потърсен опит и практики от водещи европейски градове, а в графично отношение са използвани цветовете на герба на Димитровград. Новата визия може да бъде видяна от различни мобилни устройства -смарт телефони, таблети и др. На срещата не бе изнесена информация колко струва обновяването на страницата dimitrovgrad.bg.

Стоименова уточни, че са нужни поне 48 часа, за да заработи сайта на Общината както трябва, като така обясни появата на евентуални проблеми в работата му.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Az
    az_1415896094
    4 -1
    18:25, 13 ное 2014
    Доста грубо нарушиха ЗОП с този сайт,избраха си фирмата без да обявят публична покана и да има достъп за участие от повече фирми
Последни новини