От х:

Днес в x:

Свиреп челен удар в тир край Горски извор, шофьор изгоря зад волана

Свиреп челен удар в тир на Е-80 край димитровградското село Горски извор отне човешки живот. Тежкият инцидент стана малко след 17 часа на стотина метра след селото в посока Пловдив. Лек автомобил се е блъснал челно в тежкия камион, пламнал и изгорял до неузнаваемост. Шофьорът е загинал на място, а трупът му също е овъглен и към момента не е идентифициран.

Изведнъж излезе пред нас, на 20-тина метра, нямаше никаква възможност за каквато и да е реакция”, обясни притеснен мъж, пътувал до шофьора в тира. Самият шофьор пък бе в шок. Пътникът не бе сигурен дали колата срещу тях е тръгнала да изпреварва или пък е свърнала в тяхната лента по друга причина. Тирът е кривнал рязко вдясно и влетял в канавката. Това обаче е станало след свирепия удар с лекия автомобил. Според огнеборците колата е Фолксгваген Поло. Поради смачканите и обгорели ламарини не личи нито марката, нито регистрацията на автомобила. Той се е движел в посока Хасково.

След удара колата лумнала в пламъци. “Нищо не можеше да се направи”, сподели пътник, стигнал на мястото на инцидента малко след удара. Няколко души се опитали да гасят с пожарогасители, но безуспешно. Возилото бе загасено едва след пристигането на пожарникарите.

Според някои от пътниците зад волана на изгорялата кола е била жена, но това не е потвърдено. Самите полицаи нямаха яснота дори дали става дума за една жертва или повече.

Движението по Е-80 бе спряно. Повече за тежкия инцидент след официалното съобщение на МВР утре.

Тодор Кръшков    

Шофьорът на тира бе в шок
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини