От х:

Днес в x:

Изнасилиха зверски момиче, след това я убиха!

Индия бе разтърсена от поредния случай на средновековно изнасилване, унижение и убийство на младо момиче, съобщава ВВС. 15-годишната била намерена гола и изнасилена до железопътна линия в Източен Бенгал. Полицията още не е арестувала никого.

Преди това тя обвинила баща си в тормоз и заради това била изправена пред съда на местните селски старейшини. Това са неформални съдилища, където се издават присъди като от 1001 нощ.

Момичето било осъдено по бързата процедура на най-тежката форма на унижение – да плюе на земята и после да оближе пръстта. Още по време на „процеса” пред старейшините – обикновено група невежи, дългобради идиоти - тя изчезнала.

Предполага се, че мъже от селото са я отвлекли, изнасилили и убили. Така стана в началото на година в същия щат – дама бе осъдена за извънбрачна връзка с друг мъж и бе групово изнасилена от местните нерези. Това стана по нареждане на старейшините. Баща й подаде оплакване срещу 13-те изнасилвачи, но засега няма нищо, което да наподобява съдебно дело.

През 2010-а в друго село старейшините осъдиха 3 жени да се съблекат и да минат чисто голи по главната улица на селото.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    химик
    1 0
    15:21, 28 окт 2014
    малоумие простащина по рождение.такива старейшини на бесило.и от там на прасетата,мамка им идийотска
Последни новини