От х:

Днес в x:

Билетчето за мач на Ямача - 5 лв. на бетона, 10 лв. за седалка

Цената на билета за домакинските мачове на „Хасково“ ще бъде между 5 и 10 лв. Това става ясно от докладна записка от кмета Георги Иванов, която трябва да се гласува на сесията на ОбС в края на този месец. Най-скъпи ще са местата под козирката – 8 и 10 лв. Билетът за останалите места ще е 5 и 6 лева, а за ученици – 4 лв. Останалите места обаче са на гол бетон, за разлика от тези под козирката, където има седалки. Годишният абонамент ще е 200 лв.

Продажбата на билети за мачовете, както и пропусквателният режим, ще се осъществяват от общината, чиято собственост е стадиона. Част от приходите ще отиват във футболния клуб.

„Поради големия интерес към първата ни домакинска среща за сезона и обстоятелството, че за първи път от двадесет години футболният клуб на град Хасково участва в „А” ПФГ, за всички почитатели на футбола и обществеността в град Хасково е от изключителна важност и въпрос на чест тази първа среща да се проведе на стадион „Хасково”, пише още в докладната записка. От нея обаче не става ясно дали наистина първият мач с шампиона „Лудогорец“ ще е на Ямача, тъй като спортното съоръжение все още няма лиценз за А група. През тази седмица обаче предстои ново посещение на комисията по лицензирането. Срещата е на 19 юли.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини