От х:

Днес в x:

19 °C

Въпреки лошото време, стотици аплодираха кандидатите на ГЕРБ от област Пловдив за евродепутати в Първомай

Въпреки проливния дъжд, стотици първомайци аплодираха двамата кандидати за членове на Европейския парламент от ПП ГЕРБ Пловдив област  в Община Първомай. Тя беше втората спирка от предизборната обиколка на Анести Тимчев и Мария Гиева. Да ги подкрепят с тях бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, организационният секретар на областната структура Ангел Ангелов, както и общинският  ръководител на ПП ГЕРБ Първомай Катя Попова. Тимчев и Гиева призоваха всички присъстващи да използват властта си и да гласуват на  25 май. И обясниха защо:

„Защото тези избори за Европейски парламент са най-важните досега, тъй като  за първи път  кой ще стане председател на Европейската комисия ще зависи от изборите за Европейски парламент".

За всички, които все още не са сигурни с какво точно се занимава Европарламента Тимчев обясни, че  Европейският парламент кове законите  на Европейския съюз във всички сфери. От регулиране на банките до международните търговски споразумения, от безопасността на храните до защита на данните.  А България също е част от този съюз. Той допълни, че с тези избори ще изберем кой да ръководи Европа. ГЕРБ ще избере Жан Клод Юнкер - кандидатът на Европейската народна партия, чийто член е и ГЕРБ. "ПП ГЕРБ е  част от бъдещите победители на европейската сцена“,  категоричен бе Анести Тимчев. Думите му подкрепи и Мария Гиева, вторият кандидат за член на Европейския парламент от пловдивска област. Пред жителите на община Първомай тя обяви, че ще направи всичко по силите си, ако бъде избрана за евродепутат, за развитието на малките общини, за повече средства от ЕС, за по-опростени условия за кандидатстване по европроекти.

„25 години са достатъчни, стига, България няма време за губене,  ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира нашето по-добро бъдеще, по-доброто бъдеще на нашите деца, по-доброто бъдеще на нашите родители“, каза  пред събралото се множество областният координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров.

„ГЕРБ ще продължи реформите, които са необходими,   ГЕРБ ще продължи да привлича инвестиции в България и да създава възможност за по-висока заетост, партията  няма да допусне спиране на еврофондовете и ще  гарантира сигурност на гражданите“, категоричен бе Димитров.

Ангел Ангелов, организационният секретар на ПП ГЕРБ Пловдив област допълни, че  има значение за кого ще дадем гласа си на тези избори, защото ГЕРБ означава модерно и конкурентноспособно земеделие, строителството на детски градини, училища, пътища и мостове ще продължи, ако българските граждани направят правилния избор, № 18 в бюлетината, уточни още Ангелов. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Ориентирайте се към практичната страна на нещата и си дайте сметка доколко плановете ви са приложими. Заемете се с най-лесно изпълнимите и ще останете удовлетворени. Помислете за предстоящо начинание.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Не допускайте неловка ситуация да промени намеренията ви. Момента е подходящ за действия и не спирайте да сте активни. Здравословните ви проблеми вече отшумяват и това е достатъчен мотив да се отдадете на желанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Контактите ви днес ще са ползотворни, ако успеете да бъдете едновременно убедителни и дипломатични. Не пренебрегвайте деловите си ангажименти, имате добри шансове за постигане на нещо значимо. Опитайте се да релаксирате вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си, стига те да са в полза на повече хора. Не позволявайте лошото настроение на околните да ви влияе негативно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Започване на нова работа е сред приоритетите, но има и друго, което бихте желали да реализирате. Пътуване или събитие, свързано със семейството ще провокира у вас по-вълнуващи емоции. Не пренебрегвайте хората до себе си, с чиято любов и подкрепа ще стигнете далече.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Нечии чувства ще ви покажат, че сте желани и значими за някого. Безспорно щастието ще ви озари, но няма да пренебрегнете бизнеса си. Нови идеи ще ви помогнат да се разгърнете и успеете в начинанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. В противен случай ще разпилеете енергията си и ще загубите ценно време. Разчитайте предимно на себе си, особено за важни дела. Научаване добри новини, касаещи ваш много близък човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. В здравословно отношение не сте застрашени от физически сривове. Настроението ви ще се подобри вечерта, може би защото до себе си ще имате желан човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи,.които ще надминат очакваното. Не бъдете алчни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения както винаги няма да ви донесат предимство, за това, ако е възможно избегнете ги. Очаква ви ново запознанство.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто момента не е подходящ, затова ще ви се наложи да изчакате с действията си. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Опитвате нещо ново вечерта, което ви въодушевява.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. С изненада ще откриете възможност за изгодна инвестиция и няма да се губите в съмнения, а ще действате. Лични срещи, на някои от които ще вземате важни решения за бъдещето си.
30 сеп 2020
Последни новини