От х:

Днес в x:

10 °C

Въпреки лошото време, стотици аплодираха кандидатите на ГЕРБ от област Пловдив за евродепутати в Първомай

Въпреки проливния дъжд, стотици първомайци аплодираха двамата кандидати за членове на Европейския парламент от ПП ГЕРБ Пловдив област  в Община Първомай. Тя беше втората спирка от предизборната обиколка на Анести Тимчев и Мария Гиева. Да ги подкрепят с тях бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, организационният секретар на областната структура Ангел Ангелов, както и общинският  ръководител на ПП ГЕРБ Първомай Катя Попова. Тимчев и Гиева призоваха всички присъстващи да използват властта си и да гласуват на  25 май. И обясниха защо:

„Защото тези избори за Европейски парламент са най-важните досега, тъй като  за първи път  кой ще стане председател на Европейската комисия ще зависи от изборите за Европейски парламент".

За всички, които все още не са сигурни с какво точно се занимава Европарламента Тимчев обясни, че  Европейският парламент кове законите  на Европейския съюз във всички сфери. От регулиране на банките до международните търговски споразумения, от безопасността на храните до защита на данните.  А България също е част от този съюз. Той допълни, че с тези избори ще изберем кой да ръководи Европа. ГЕРБ ще избере Жан Клод Юнкер - кандидатът на Европейската народна партия, чийто член е и ГЕРБ. "ПП ГЕРБ е  част от бъдещите победители на европейската сцена“,  категоричен бе Анести Тимчев. Думите му подкрепи и Мария Гиева, вторият кандидат за член на Европейския парламент от пловдивска област. Пред жителите на община Първомай тя обяви, че ще направи всичко по силите си, ако бъде избрана за евродепутат, за развитието на малките общини, за повече средства от ЕС, за по-опростени условия за кандидатстване по европроекти.

„25 години са достатъчни, стига, България няма време за губене,  ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира нашето по-добро бъдеще, по-доброто бъдеще на нашите деца, по-доброто бъдеще на нашите родители“, каза  пред събралото се множество областният координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров.

„ГЕРБ ще продължи реформите, които са необходими,   ГЕРБ ще продължи да привлича инвестиции в България и да създава възможност за по-висока заетост, партията  няма да допусне спиране на еврофондовете и ще  гарантира сигурност на гражданите“, категоричен бе Димитров.

Ангел Ангелов, организационният секретар на ПП ГЕРБ Пловдив област допълни, че  има значение за кого ще дадем гласа си на тези избори, защото ГЕРБ означава модерно и конкурентноспособно земеделие, строителството на детски градини, училища, пътища и мостове ще продължи, ако българските граждани направят правилния избор, № 18 в бюлетината, уточни още Ангелов. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини