От х:

Днес в x:

Въпреки лошото време, стотици аплодираха кандидатите на ГЕРБ от област Пловдив за евродепутати в Първомай

Въпреки проливния дъжд, стотици първомайци аплодираха двамата кандидати за членове на Европейския парламент от ПП ГЕРБ Пловдив област  в Община Първомай. Тя беше втората спирка от предизборната обиколка на Анести Тимчев и Мария Гиева. Да ги подкрепят с тях бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, организационният секретар на областната структура Ангел Ангелов, както и общинският  ръководител на ПП ГЕРБ Първомай Катя Попова. Тимчев и Гиева призоваха всички присъстващи да използват властта си и да гласуват на  25 май. И обясниха защо:

„Защото тези избори за Европейски парламент са най-важните досега, тъй като  за първи път  кой ще стане председател на Европейската комисия ще зависи от изборите за Европейски парламент".

За всички, които все още не са сигурни с какво точно се занимава Европарламента Тимчев обясни, че  Европейският парламент кове законите  на Европейския съюз във всички сфери. От регулиране на банките до международните търговски споразумения, от безопасността на храните до защита на данните.  А България също е част от този съюз. Той допълни, че с тези избори ще изберем кой да ръководи Европа. ГЕРБ ще избере Жан Клод Юнкер - кандидатът на Европейската народна партия, чийто член е и ГЕРБ. "ПП ГЕРБ е  част от бъдещите победители на европейската сцена“,  категоричен бе Анести Тимчев. Думите му подкрепи и Мария Гиева, вторият кандидат за член на Европейския парламент от пловдивска област. Пред жителите на община Първомай тя обяви, че ще направи всичко по силите си, ако бъде избрана за евродепутат, за развитието на малките общини, за повече средства от ЕС, за по-опростени условия за кандидатстване по европроекти.

„25 години са достатъчни, стига, България няма време за губене,  ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира нашето по-добро бъдеще, по-доброто бъдеще на нашите деца, по-доброто бъдеще на нашите родители“, каза  пред събралото се множество областният координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров.

„ГЕРБ ще продължи реформите, които са необходими,   ГЕРБ ще продължи да привлича инвестиции в България и да създава възможност за по-висока заетост, партията  няма да допусне спиране на еврофондовете и ще  гарантира сигурност на гражданите“, категоричен бе Димитров.

Ангел Ангелов, организационният секретар на ПП ГЕРБ Пловдив област допълни, че  има значение за кого ще дадем гласа си на тези избори, защото ГЕРБ означава модерно и конкурентноспособно земеделие, строителството на детски градини, училища, пътища и мостове ще продължи, ако българските граждани направят правилния избор, № 18 в бюлетината, уточни още Ангелов. 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини