От х:

Днес в x:

Хасковлия стана републикански шампион по кикбокс

Недялко Делчев и Павел Тонев

Двама кикбоксьори от хасковски клуб по „Тангра-спорт“ се завърнаха със златен и сребърен медал от държавните първенства в София и Шумен. 17-годишният Павел Тонев стана републикански шампион в стил лайт контакт в категория до 84 кг в групата на юноши старша възраст. Успехът за него идва само след 3 г. упорити тренировки на ринга. В по-малката категория до 63 кг неговият връстник Недялко Делчев е на трето място.

В състезанието са участвали около 400 състезатели от 36 клуба от цялата страна. Конкуренцията била доста ожесточена, тъй като в някои от категориите имало по десетима състезатели. Играели се по 5 срещи на ден. Представителите на хасковския клуб са били само двама. Техният треньор Делчо Манолов е доволен от представянето на своите възпитаници. Надява се момчетата да влязат в още по-добра форма и да участват на международни турнири.

От 2 до 4 май предстои друго състезание в Пловдив, но все още не е ясно дали двамата кикбоксьори ще заминат. Все пак всички разноски по състезанията се поемат от самите състезатели. „Ако има някаква помощ, е добре дошла“, апелира техният треньор Делчо Манолов.

Haskovo.net

Треньорът им Делчо Манолов
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини