От х:

Днес в x:

Разплакаха десетки мъници за обеци на Благовещение

Малката Персияна Генева с майка си Дияна

Десетки деца проляха сълзи при поставяне на обеци в салона за красота „Студио 3“ на днешния празник Благовещение. Малчуганите бяха съпровождани от майки, татковци, баби и други роднини. Повечето клиентки в салона бяха на около годинка, тъй като на тази възраст дупките на ушите зарастват по-бързо.

Една от първите клиентки днес със запазен час бе Персияна Генева на 1,5 г., която бе с майка си Дияна. Родителката обясни, че е довела дъщеря си за манипулацията на Благовец от суеверие.

От година на Благовец имаме много клиенти, дори за следващата седмица има записани хора, обясни козметичката Руми Кирчева. Тя допълни, че салонът предлага стандартни обеци – малки, средни и големи и по-модерни, които нямат никел и са антиалергични. При по-съвременните системата на поставяне е такава, че няма болка, тъй като няма разкъсване на тъкан, обясни Кирчева. Когато се махне обецата, след около 2 часа перфорацията вече не личи. Освен за уши, имало и по-възрастни клиенти за пиърсинги на пъп, нос и друг по-нетрадиционни места. От „Студио 3“ бяха категорични, че от поставените на Благовещение обеци никога нямало оплаквания раничките да са загноили.

Стандарните обеци са на цени от 12 до 14 лв., а по-съвременните – по 30 - 40 лв.

Анета Кутелова

 

Даниел Найденов бе един от малкото татковци, който водеше дъщеря си

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини