От х:

Днес в x:

Шанън "The Cannon" Бригс излиза на ринга

Бившият световен шампион по бокс Шанън Бригс ще излезе на ринга в два боя за пет дни. Срещите са на 6 и 11 април в американските градове Роли и Тампа, съобщава Fightnews.com. Не е съобщено с кого ще се бие 42-годишният професионален боксьор свръхтежка категория.

Fightnews.com отбелязва, че  Шанън "The Cannon" Бригс  е обявил завръщането си на ринга няколко дни след като предизвика Владимир Кличко. На 20 март Бриг се появил на тренировката на украинеца и му отправил обиди, после му метнал тениска. Кличко не е отговорил на провокацията.

Бригс не е излизал на ринга от 16 октомври 2010 год., когато падна от Виталий Кличко по точки и бе приет в интензивно след срещата. Шампионската титла на WBO беше негова през 2006-2007 год.

Шанън "The Cannon" Бригс  има 59 срещи на професионалния ринг - 51 победи, от тях 45 с нокаут, 6 загуби, едно равество и една, призната за несъстояла се. Боксьорът е най-тежкия удар си има сайт - http://www.shannonbriggs.com/, на който също декларира решимостта си да побеждава още и още.

"Роден съм да бъда световен шампион", "на 42 съм в най-добрата си форма", казва Бригс във видеото:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини