От х:

Днес в x:

Безотговорен пешеходец наниза две коли на „Васил Левски“

За разлика от тези, повечето пешеходци по "Васил Левски", въобще не поглеждат движението, разчитайки че "зебрата" ги пази

Пежо се вряза в задницата на панически спрял заради изскочил пешеходец джип шевролет на хасковския булевард „Васил Левски“. От удара американското возило е политнало няколко метра напред и като по чудо се е разминало на сантиметри с притичващия пред бронята му мъж. Вторичният удар би бил също толкова фатален, ако пешеходецът не се бил затичал след като чул свистенето на спирачки, разказаха очевидци от близките входове.

На мястото наистина има пешеходна пътека тип „зебра“ но според хората въпросният мъж тръгнал да пресича без въобще да се огледа за коли. Грижата за неговата безопасност паднала върху плещите на 59-годишния Йонко Николов, който управлявал джипа. Бил в лявата лента на еднопосочното, защото по традиция в този участък на булеварда, дясната лента е плътно населена с паркирани коли. Не карал обаче бързо, затова успял да спре на педя пред пътеката и пешеходеца. В същото време лишен от каквато и да е видимост зад него се движел и 22-годишния Виктор Колянов. Нямал никаква идея, че отпред минава пешеходец и рязкото спиране на предната кола го изненадало. Момчето скочило на спирачките и в общи линии успяло да спре навреме. От шевролета бе пострадала само задната броня. Щетите по пежото обаче бяха по-сериозни. Предницата е зле намачкана, видимо е нарушена геометрията на предния мост.

Двамата водачи търпеливо чакаха пристигането на полицията. Категорично отрекоха, а и видът им потвърждаваше, че не са употребявали алкохол.

Г.Христов

Това предизвикало критичната ситуация за Виктор/вляво/ и Йонко

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини