От х:

Днес в x:

12 °C

„Пет жени в еднакви рокли“ откриват театралната година в Хасково

Театралната година на Хасковска сцена започва на 17 януари, петък, с „ПЕТ ЖЕНИ В ЕДНАКВИ РОКЛИ“ от Алън Бол, спектакъл на Народения театър „Иван Вазов”. Постановката е на Боил Банов и с участието на: Параскева Джукелова, Койна Русева, Ева Тепавичарова, София Бобчева, Симона Халачева и Иван Юруков

МИНИСТРИ ПОД МАСАТА“ от Стефан Цирков е премиерата на Театър Хасково на 22 януари, сряда, от 19 ч. Постановката е на Леонард Капон. Участват: Димитър Атанасов,Ева Васева, Иван Благоев, Иванка Шекерова, Катя Бръмбарова, Петър Влайков, Стелиян Николов, Стефан Цирков.

На 23, четвъртък, се играе „ИМАМ НУЖДА ОТ ТЕБ“ от Нийл Саймън на театър „Искри и сезони”. Постановката е сна Илия Добрев, участват: Искра Радева, Георги Кадурин, Мария Статулова, Виолета Марковска, Стефан Стефанов.

Наградената през декември с три специални отличия на IV-я Славянски литературен форум в рамките на фестивала „Златният Витяз” в Москва, коопродукция на Хасковския театър и Сатирата „РЕЧТА НА СЕЛСКИЯ КРАЛ”, хасковлии отново могат да гледат на 24 януари. Моноспектакъл на Диян Мачев от Румен Леонидов и със сценична версия и режисура на Елин Рахнев е в камерната зала от 19 часа.

На 29, сряда, е ред на „ ФРИЗЬОРКАТА“ по Сергей Медведев. Постановка Иван Савов, с участието на : Кристина Янева, Валери Йорданов, Екатерина Георгиева, Дамян Тенев, Пламен Сираков, Иван Савов, Никола Ефтимов.

ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ” от Иван Вазов е на 30 януари, четвъртък. Постановка и изпълнение: Иванка Шекерова и Стефан Цирков и с гласовете на Стефан Гецов и Мариус Куркински.

ДЕТСКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ

 

24 януари,петък -„РУМЦАЙС“ по Вацлав Чтвъртек. Драматизация и постановка Ева Кьосовска. Участват: Петър Влайков, Силвия Предова, Димитър Атанасов, Катя Бръмбарова.

26 януари, неделя -МЕЧО ПУХ“ по Алън А.Милн. Постановка на Янко Митев и с участието на: Димитър Атанасов, Катя Бръмбарова, Ева Васева.   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини