От х:

Днес в x:

Бум на детски купони за празниците

Организираните детски празненства са хит по празниците

Наплив за организирани детски партита по празниците отчитат хасковските детски кътове. Организирани купони е имало и на 24, 25-ти декември, а заявки има и за 31-ви. Не че има толкова рождени дни, но родителите искат да осигурят новогодишно празненство за мъниците си, преди да ги оставят при бабите за посещението на новогодишния ресторант, издадоха от бранша.

Детските кътове са от малкото места, които са отворени за празниците. Работното им време на 31-ви обаче ще е до 16 часа, вместо обичайното 20.00. На места още се мъдрува дали да се работи и на 01. 01. 2014-та или все пак да има почивка за персонала.

Останалите опции за малчуганите са ледената пързалка на „Спартак“, която ще работи и на 31-ви включително. Последната сесия там ще е от 16 часа. Цените са миналогодишните -2 и 3 лв на час, (без наема за кънките). На разположение засега са и спортните обекти. Повечето клубове обаче няма да отварят на 30, 31-ви и 1-ви, но иначе през останалите дни ще се работи на пълни обороти. Хасковският бадминтон клуб например има предвидени по няколко часа за тренировки, за да се поемат десетките състезатели и любители, решили да поразпускат с хилките и перцето.

Г.Христов

Детските кътове са едни от малкото на разположение през почивните дни

Детската пързалка също ще работи на 31-ви
Пързалката бе хит за малките и по-малките

От ледената магия бяха очаровани и възрастните

Спортните бази ще почиват в дните преди и след празника
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини