От х:

Днес в x:

Влак дерайлира на ледената пързалка

Влакчето си имаше и локомотив

Ледената пързалка в Хасково заработи на пълни обороти и днес бе изпълнена с фигуристи. Група младежи се бяха подредили под формата на влакче и се носеха стремително по леда. На моменти се пързаляха с бясна скорост, трудно вземаха завоите и се разпръскваха, сякаш влакчето дерайлира. Видимо настроението в слънчевия декемврийски ден бе приповдигнато. Някои от кънкьорите бяха доста напреднали в управлението и правеха пируети, други пък съвсем предпазливо се придвижваха по леда.

6-годишната Боряна Сливова бе най-малката на пързалката. Тя обаче овладяваше тънкостите на красивия спорт с помощта на инструктор, който грижливо я напътваше.

Цените за посетителите и тази година остават същите, обясниха от ръководството. 5 лева е за пълнолетните, от които 3 лева е вход и 2 лева е таксата за кънките.

 

 

 

 

 

 

 

По-малките пък ще могат да се пързалят срещу сума от 4 лева, от които 2 лева за вход и 2 за кънки. Хората, които имат лични кънки, ще могат да използват пистата само с плащане на вход. Леденото съоръжение ще работи по празниците без почивка. Желаещите да се пързалят ще бъдат допускани на траншове (сесии) от 10, 12, 14, 16, 18 и 20 часа.

Анета Кутелова

Малката Боряна с инструктора си
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини