От х:

Днес в x:

Хасковлия преби двама, докато го колят заради ученичка

25-годишният Емин е с 6 прободни и прорезни рани

Кърваво меле с участието на половин дузина биячи окървави тротоара пред „Джаза Нова“ снощи около 20 часа. Там се състояла срещата между наказателна бригада от село Големанци, дошла да вразумява непълнолетна девойка, дарила любовта си „не на когото трябва“. Паникьосаното момиче звъннало на приятеля си, той пък на негов приятел. Двамата отишли на срещата да преговарят, но вместо дебати ги нападнали с бухалки и боксове. Най-тежко пострадал 25-годишният Емин от Хасково, приятел на приятеля на момичето. Той е наръган на няколко места по тялото, а удар с нож за малко не срязал сънната артерия.

„Отидох да им кажа да не се занимават с глупости, а те скочиха от всички страни“, разказа Емин, който е в интензивното отделение на хасковската хирургия. Дошъл на срещата, защото биячите от Големанци заплашили девойката, че ще я пребият до смърт. „На жена се отварят, п*****ци“, отсече младият мъж. Рицарството му обаче го срещнало с летящите бухалки на двама братя, на по 27 и 31 години от Големанци. Емин нямал подръчни бойни средства, затова отговорил само с юмруци. Трупясал единия, като му избил 4 предни зъба и почнал да налага другия, като внимавал да не го засегне размахваната от него бухалка. Оказало се обаче, че с другата си ръка онзи размахва нож. Първоначално Емин не чувствал болка, докато бръснещ удар не отцепил месо от брадичката му. Схватката временно била прекратена и пострадалите вкупом тръгнали към Спешното, където екшънът продължил. Стигнало се до там, че лекарите задействали паник бутон. Две патрулки се озовали на помощ и сложили окончателен край на мелето. Емин е в болница, двамата братя от Големанци и настоящият приятел на девойката са арестувани.

Според една от версиите за инцидента, ненавършилата още 18 години Таня /името е сменено б.а./ била близка с по-младия от братята. После обаче момичето сменило предпочитанията си и се сближило с 26-годишния приятел на Емин. Селската чест не понесла отхвърлянето и се стигнало до касапницата.

Работата по случая продължава.

Г. Христов

...бил ръган в гърдите
..и клан през лицето и шията от биячите от Големанци
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини