От х:

Днес в x:

Пътникът от вчерашната катастрофа опериран два пъти

Денис Ангелов, който пострада във вчерашната жестока катастрофа на ул. „Панорама“ в Хасково“, претърпя две операции, втората е била тази сутрин. Вчерашната интервенция е била на ключицата, а днешната - на бедрото, където му е сложен заключващ пирон, съобщиха от болницата в Хасково.  18-годишният пътник в „Пежо“-то има и опасни контузии на главата. състоянието му след операцията е стабилизирано, допълниха от лечебното заведение.

Шофьорът – 23-годишният Диян Запрянов, жител на златоградското село Долен, е с по-леки наранявания, без опасност за живота. Той също има рани по главата, както и на дясното коляно.

Заключението на полицията е, че причина за зверската катастрофа е несъобразено скорост. По случая е образувано досъдебно производство.

Катастрофата стана в 9 часа вчера. Засиленият автомобил се спускал по ул. „Панорама” откъм телевизионната кула, когато се забил в дърво малко преди стълбичките за стадиона. Двигателят на колата бе излетял на повече от 20 метра, а заедно с него и 18-годишния Денис Ангелов. Той пътувал на седалката до шофьора.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини