От х:

Днес в x:

Секси БМВ от картинг пистата за ЧРД

Малкият Денис си хареса БМВ-то. Леля му Анжелина-също

БМВ 320 с мощност 150 конски сили ще бъде подарък за неизвестен засега хасковлия по случай 8-ия рожден ден на картинг пистата, който ще се чества в събота. Колата ще отиде у един от присъстващите на партито, който си е купил билет. С него се участва в томбола с награда мощния баварец.

Живописно изрисуваната кола веднага бе определена като „секси“ от нароилите се зяпачи. Стана още по секси, след като до нея застана младата Анжелина. Нейният племенник Денис, на 1.5 години, веднага яхна возилото. Бъдещият шофьор получи билет за участие в томболата. Тя обещава още 20 награди сред които джиесем апарати, ваучери по 100 лв за пазаруване на дрехи, моторни масла и други консумативи за автомобили. 

На 7 септември хасковската картинг писта ще празнува 8-ия си рожден ден. По традиция на всеки от тях някои печелеше по едно БМВ. Купонът започва в 18 часа с автородео, в което може да участва всеки желаещ. На моторизираните каубои ще бъдат раздадени стари коли, а целта е да бъдат разбити до дупка в атрактивна кръгова гонка. Печели последният оцелял в движение.

Следват състезания с професионални картове и дрифт в тандем. Всичко това под звуците на музика и пиротехнически спектакъл. Гости на събитието ще бъдат асовете на автомобилизма в България Илия Царски и Владимир Арабаджиев, „сървайвърът“ Николай Мартинов, а за специален гост се очаква фолк дивата Анелия.

Към 10 часа ще е и щастливият момент с БМВ-то. Освен шанс да бъде спечелена колата, билетът на стойност 5 лв гарантира на притежателя си и 5 безплатни обиколки на картинг пистата.

Г. Христов

За колата веднага се появиха мераклии, но шефа на пистата Иван Бакарджиев/с тъмни очила/ я пази зорко
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини