От х:

Днес в x:

До седмица приключва ремонта на изложбената зала до КДК-Димитровград

Ремонтът в зала "Асен Краешников" приключва в началото на август

До седмица приключва ремонта на изложбената зала "Асен Краешников" до КДК-Димитровград. Както писахме в началото на юли, спешната реконструкция е заради предстоящия юбилей на клуба, който тази година навършва 50-години. 

В момента текат финалните дейности, свързани с освежаване на стените и колоните в помещението. Освен боядисване, се прави и шпакловка. На много местав залата бе избила влага, а ремонтът включва и боядисване на тавана. Очаква се работата да приключи най-късно в началото на август.

Припомняме, че спешен ремонт на една от колоните в "Асен Краешников" вече беше направен през ноември 2011 г. заради наводнение в изложбената зала.

Програмата за отбелязване на 50-ия рожден ден на КДК вече започна с поредица от прояви. 

През септември предстои юбилейна изложба на художникът Христо Панев, а през октомври картини в залата ще подреди друг творец - Кънчо Кънев.

Рожденият ден на КДК е плануван за 1 ноември, когато ще се открие изложба на 50-годишни художници с димитровградски корен. До края на 2013 г. свои творби ще покаже и шефът на КДК и изявен фотограф в последните години Инко Бургелов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини