От х:

Днес в x:

Оставиха зад решетките харманлиецa с 14-те кг хероин

Владимир Валентинов

Харманлиецът Владимир Валентинов по прякор Гюнай остава зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража“ реши днес Хасковския окръжен съд. Съдия Тошка Иванова взе това решение с оглед на факта, че Гюнай е осъждан вече в Турция за трафик на упойващи вещества. Именно в южната ни съседка били родителите и семейството на задържания. Освен това той не живеел на постоянния си адрес, а на квартира в Свиленград, където бе намерена дрога. Съдът прецени, че при тези обстоятелства Гюнай може да се укрие.

Припомняме, че 34-годишният мъж бе спипан при полицейска акция на 2-ри срещу 3-ти юни в местността „Трифончето“ край Харманли.

Ченгетата направили засада по сигнал за разпространение и трафик на наркотични вещества, извършвани в региона. В 1 след полунощ бил засечен ситроена на Валентинов в който били открити 1.4 кг хероин. При последвало претърсване на квартирата му в Свиленград са открити още 13 кг. и електронна везна със следи от хероин по нея. Ако се докаже вината му, Валентинов ще лежи в затвора между 5 и 15 г.

Г. Христов

Задържаният бе оставен зад решетките
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини