От х:

Днес в x:

Стилист Кулагин: Гримирал съм Мила Йовович и най-прочутия травестит в света

Дали скандалът го следва по петите или той него, е трудно да се каже. Факт е обаче, че Валентин Кулагин е винаги във водовъртежа на хайлайф интригата. Името му е популярно отдавна в модните среди като един от най-младите талантливи гримьори и стилисти. Работил е за най-успешните бг звезди. Името му направо взриви интернет пространството, когато “погреба” Абена Вулева във Фейсбук. Типичен представител е на зодия Дева - чувствителен, вироглав и педант във всичко, което прави. /II част /

Гримирал си мегазвездата Мила Йовович. Как се случи?

Гримирах я за частно парти, докато тя снимаше филм в България. За ангажимента ми се обади асистентката й. Разбрали за мен след проверка в интернет.

Как се държа Мила Йовович с теб?

Очарован съм от поведението й. Докато си вършех работата, разменихме няколко реплики, съвсем по човешки. Поведението й не е никак надменно.

Кои други известни хора са ползвали услугите ти?

Най-прочутият травестит по цял свят - Аманда Лепор и носителката на Грами Надя Али, която е част от формация "Rapture". Тези световни звезди са всъщност много земни, безкрайно интелигентни и супер свежи хора, за разлика от родните такива.

Приемаш ли за себе си определението „властелинът на сенките“?

Ако е от личностна гледна точка - по-скоро да, защото по-голямата част от мен е тъмна. Както казах, налага ми се често да се сблъсквам със завистта. Напоследък дори рядко излизам от дома си. Цялата действителност ме подтиска. Депресирам се от начина на живот на повечето българи. Натъжава ме гледката на хора, които ровят в боклука или на бездомни кучета, които разнасят зарази. Затова вече рядко излизам от вкъщи дори да пазарувам. Добре, че имам близки приятели, които се грижат за мен. На 27 г. вече се чувствам много изморен от водовъртежа на популярността у нас.

И какво смяташ да правиш оттук насетне?

Планът ми е да се изнеса от България. Ще ми е много трудно да започна пак от нулата. Някъде, където съм неизвестен.

Казваш, че си изморен, но май да си популярен много ти харесва. Къде смяташ да заминаваш?

В Турция, вероятно в Истанбул.

Успех. Но докато си на наша територия, дай няколко съвета на дамите за външния им вид. Какво мислиш например за перманентния грим?

Твърдо съм против. За татуировките - също.

Имам непрекъснато запитвания дали съм навит да правя и това. Освен че са нещо много лично, макиажът или рисунката с туш са и вредни. Не се навивам да ги правя, защото смятам, че са вече твърде демоде и лишават хората от това да са различни всеки ден.

А какво ще кажеш за популярните 10 правила какво трябва да има една жена, надхвърлила 30-те?

Първо за мен възрастта няма никакво значение. Жената е красива по презумпция. Що се отнася до задължителната малка черна рокля в гардароба - зарежи! По-важно е всяка жена да има в него обувки с висок ток. Колкото са по-високи, толкова по-добре. Пределът трябва да е толкова, колкото преди да й се търкули сълза от очите от болката. Всяка жена изглежда различна на високи токчета. Дупето се стяга, прасецът изпъква от напрежението в краката, няма как да не е изправен и гърба. Заради необходимия баланс и главата е изправена, променя се и походката. Това е красиво!

Мая Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини