От х:

Днес в x:

Гримът от 80-те се завръща

80-те години ще се запомнят като забавни времена, които се отличаваха с бунта на младите. Събитията се развиваха с шеметна скорост. Днес модата често обръща поглед към 80-те. Това е десетилетието, което роди звезди, като Мадона, Майкъл Джексън, Депеш мод, AC/DC и стотици други. 80-те са годините на рокендрола, дългите и бухнали коси, кожените якета, ярките дрехи и на цветния драматичен грим. Изглежда, че много от гореизоброените отново са на мода.

За доказателство -обърнете се към Холивуд или към модните подиуми: често можете да видите влиянието на тази декада. Гримът не прави изключение – много моден, много шик. Почти все едно пускате навън детето в себе си и без чувство на вина му позволявате да блесне.

Нещото, което трябва да запомните е, че колкото по-ярко и по-цветно, толкова по-добре. Гримът през 80-те е един от най-запомнящите се и никога не спира да ни изумява. По кое друго време можете да наклепате смело и самоуверено клепача си в яркозелено, оранжаво, портокалово, лилаво и синьо и всичко това – едновременно? А, какво ще кажете за силния руж и ярките устни?

Източник: интернет

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини