От х:

Днес в x:

На празника: Брокат на очите и малинено на устните

Бъдете дръзки и различни на празника.” В това са единодушни гримьорите в навечерието на Коледа и Нова година. “Празниците са време, когато дамите си позволяват да изглеждат по-атрактивни, използват силен и блестящ грим, с повече детайли”, коментира професионалната гримьорка Жанета Милева. Тя препоръча на по-нежната половина от човечеството да избере златисти и сребристи тонове за купона. За сияйна и блестяща визия брокатът е задължителен.

Актуални са червилата в тъмночервено и малиново. Стоят много добре през зимата, когато кожата е по-светла. Нарисуваните изразителни усни винаги са секси”, категорична е гримьорката.

Черното подхожда на очите. Това важи с пълна сила и за празничния грим. Изборът на останалите цветове обаче трябва да бъде съобразен с цвета на очите, кожата и косата. Както и на тоалета, който дамата ще облече.

Ако сте тъмна жена, не слагайте на очите синьо или ярки цветове”, съветва още Жанета Милева.

Ружът, сенките и червилото обаче трябва да се слагат върху основа. Тя се постига с нанасяне на три-четири цвята фондьотен. Така се прикриват недостатъците на лицето и се подчертават хубавите части. След това се разнася пудра, която подчертава направената корекция.

Гримът трябва да отразява празника в нас и около нас. Бъдете смели и покажете своята индивидуалност”, каза още Милева.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Su
    SUPER
    19 0
    15:14, 11 дек 2014
    А ми то момичето си е хубавица !
Последни новини