От х:

Днес в x:

Жена и кафе финишираха с колата си в храстите

Корса скочи в храстите

Хасковлийка някак си успя да направи по-трудното-да пропусне два свободни пътя и да уцели храстите между тях. Млада дама от областния град заседна тази сутрин около 8 на димитровградският път, малко след моста за Пловдив. Не е ясно дали жената се е опитвала да свърне по отбивката или е продължавала напред, но в крайна сметка Корсата и се озовала в гъсталака. Няма сериозни щети по возилото, водачката е в болницата, но по-скоро с уплах отколкото с някаква сериозна травма.

Постижението на жената шофьор изуми хем очевидци хем полицаи. По това време трафикът за Димитровград бил слаб, а според пътуващи в същата посока днес, направо липсвал. Било направо драго да се кара по чистия еднопосочен път. Шофьорката не съобщила и за техническа неизправност.

Търкаляща се пластмасова чашка за кафе даваше евентуално обяснение на нелепия инцидент. Твърде вероятно е кафето да се е разляло при преминаване на някоя дупка и да е отклонило вниманието на водачката. Предвид високата скорост с която се кара по този път, всичко се е развило за секунди.

Г.Христов

Успяла е да не отсече знака за София
Вероятната причина се търкаляше по пода
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини