От х:

Днес в x:

3-годишни танцьори аплодирани от 300 в читалище „Заря“

Балет „Рона“ показа 28 танца на сцената на читалище "Заря" на Великденския си концерт "Шарени яйца" снощи. Сред тях бяха и най-новите хореографии, класирани за финалите на Денс старс мастерс в Хърватска. Концертът събра над 300 зрители в залата, като събраните средства от продажбата на билети ще се използват за пътуванията и участията на формацията на фестивали в страната и чужбина.

Най- голямата атракция на концерта очаквано бяха най- малките участници на възраст между 3 и 6 годинки, които се откроиха със своя чар, ентусиазъм и артистичност. С дебют на сцената бяха 15 деца, сред които и най- малкият Радослав Божилов, на 3 години, който се включи в 4 танцови изпълнения. Рая Жекманова и Делян Нанков пък бяха от най- малките солисти с танците си "Малката калинка" и "Пиратски капитани". Сред най- добрите изпълнители изпъкнаха Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Анета Манолова и Наталия Карабойдева. Танцът "Чисти души", посветен на основателя на формацията - Росица Налбантова, впечатли и трогна най-силно зрителите в залата.

Сред натовареният график от състезания през годината този концерт донесе изключително много положителни емоции и даде възможност на всички деца, независимо от нивото си на подготовка, да се изявят. Следващото предизвикателство за РОНА е Пореч, Хърватска през месец май.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини