От х:

Днес в x:

БК “Хасково 2012” благодари на Делян Добрев за подкрепата

Баскетболистките на ”Хасково 2012” победиха в трети мач “Нефтохимик 2010” с 68:57 и поведоха с 2:1 в полуфиналната плейофна серия. Победата се случи в препълнената зала “Дружба”. Мачът започна с благодарности от старши треньора на отбора Елена Станкова към феновете, общината и Делян Добрев. ”Щастлива съм, че за пореден път дойдохте и изпълнихте залата със своята позитивна енергия, благодарение на която стигнахме до тук. Искам да благодаря на кмета на Хасково и на Общината за това, че бяха винаги до нас, каза Елена Станкова. ”В публиката виждам Делян Добрев, един истински наш приятел, който ни помогна да стъпим здраво на краката си”, добави Станкова.

“Като човек от Хасково съм горд от успехите на нашия отбор, както, предполагам, се чувстват всички мои съграждани. Щастлив съм, че успях да помогна, но основната заслуга за успеха дотук е на добрата селекция, на треньорката Елена Станкова и най-вече на всеотдайната игра на момичетата. Радвам се, че успяхме да върнем хората в залата и за това, че успехите на “Хасково2012” мотивираха много деца да тренират този спорт. Ще продължим да подкрепяме отбора и през следващата година. Спортът по принцип е приоритет на ГЕРБ в цялата държава и винаги ще бъде”, сподели Делян Добрев.

Още от създаването на “Хасково 2012”, Делян Добрев лично се ангажира с намирането на спонсор на тима. През първата година в Националната баскетболна лига, отборът стигна до плейофите. До момента тимът не е получавал субсидии или помощ от федерацията и разчита единствено на спонсори.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини