От х:

Днес в x:

Данъчното ще ни отчита без почивка

Приемат ни декларациите без обедна почивка

Без прекъсвания за почивки се приемат годишни данъчни декларации до 30-ти април, когато е последния срок за подаването им от физическите лица, съобщават от офиса на НАП в Хасково. Дежурни гишета обслужват клиентите на НАП и по обяд с оглед на това, че тогава е най-удобния момент за посещение на администрацията за много от работещите.

7 823 декларации за облагане на доходите за предходната година са подадени до момента в офиса на НАП в града. 1 115 от тях са с електронен подпис, а болшинството формуляри – 5 203 са донесени на място. Останалите са подадени посредством пощите.

По този повод от НАП напомнят, че подаването на декларация на място в салона за обслужване не е единственият начин за гражданите. Те могат да пуснат формулярите и по пощата като писмо с обратна разписка, по интернет с електронен подпис или пък да посетят най-близкия за тях пощенски клон от общо 19-те в областта, в които до 30-ти април функционират специализирани гишета за годишни данъчни декларации.

До края на данъчната кампания, информационният център на НАП пък ще работи с удължено време. Експертите на агенцията ще приемат обаждания и запитвания на телефон 0700 18 700 от 8.30 до 18.30 часа всеки работен ден.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини