От х:

Днес в x:

Сеат се разби в иранско пежо до Захарната

Смазаният сеат

Лек автомобил сеат се оказа с напълно разбита предница след сблъсък с пежо на кръстовището на булевардите „България“ и „Васил Левски“.

Сеатът ударил фронтално завиващото наляво пежо и го завъртял два пъти на платното. Обаче потърпевшото возило се отървало само с леко огънати тенекии от дясната си страна, за разлика от „колегата“ който заорал с разбита предница в разделителната ивица между двете платна на „България“. 

Лошо стечение на обстоятелствата единодушно обявиха и двамата водачи. Димитровградчанинът Филип идвал с приятелката откъм горното кръстовище на „Левски“ и „Съединение“. Случило се така че карал успоредно с бял микробус, който тръгнал да прави обратен завой на кръстовището с „България“. В същото време откъм „Млада гвардия“ се спускал 30 годишният Александър, който понечил да направи ляв завой към Кауфланд. Обаче не видял Филип заради завиващия бус. Без спирачен път, сеатът се врязал в колата на Александър и ...се разбил. „Иранска е“ потвърди с известна гордост водачът на пежото. Макар и френска, колата се произвеждала в страната на Аятолах Хомейни. Явно по технология за правене на танкове. 

„Иранецът“ бил служебен. Хора от „службата“ дойдоха на място, но отказаха повече информация заради „конфликт на интереси“ каквото и да значеше това. 

И двамата водачи не са употребили алкохол.

Г.Христов

Иранското пежо се отърва само с леко огънати ламарини
За Филип и приятелката му останал само стресът и грижата за нова кола
Александър/вляво/ отказа повече информация заради конфликт на интереси
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини