От х:

Днес в x:

Подпалиха колите на бизнесмен, изгоря и такси

Два автомобила на хасковски бизнесмен изгоряха като факли тази сутрин на ул. "Кавала" след умишлени палежи. Покрай тях се подпали и паркирано наблизо такси "Дачия".

Жълтата кола е била с пълна газова бутилка в багажното отделение. Именно то се е подпалило след като горящият микробус "Пежо" тръгнал по инерция и се е забил отзад. Пламъците са обхванали бутилката, но преди нещата да станат необратими, са се намесили два автомобила на хасковската пожарна, които са потушили огъня. Шофьорът на таксито нямаше идея колко е била пълна бутилката, но „не било малко“.

Тази сутрин Александър Александров тъжно гледаше пораженията по вероятно орташкия автомобил. Таксито бе записано на друг човек-Михаил Асенов.

Автомобилите са на мъж на име Николай Колев. Той имал складове в източна индустриална зона, занимавал се с разносна търговия. Колите обаче били на името на жена му Антония.

Според огнеборците, категорично става дума за палеж. Извършителят/ите се издирват от полицията

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ни
    ния
    23 -2
    11:36, 11 мар 2013
    Кой е собственика на колите, кой ги ползва и причините за пожара има кой да изясни. Обаче ние живеем в блока на снимката и изживяхме страшна нощ.Който не е виждал пожар няма представа. Двете коли горяха едновременно от двете страни на улицата, тъй като не са една зад друга. После пламна и таксито. Пожара и дима стигаше почти до 3 етаж на съседния блок. Хората викаха никой да не се приближава защото таксито е с газова бутилка.А на горкия човечец на който изгоря таксито какво да се каже, сигурно е застраховано ще покрие щетите. Но така ли трябваше да бъде. Та той работи с това такси, за всички нас.А дали е случайност или е от техническа повреда пожара на другите две коли на бизнесмен ли или какъвто ще да е човек и ако не е това ли пътя да си уреждаме взаимоотношенията. Хора спрете, спрете, ако някой е запалил колите това е безумие. Трябва да го разберем.
  • 2
    Пр
    преди време
    1 -9
    12:29, 11 мар 2013
    Преди бая време стана 1 пожар на раковска към авто... Виж коментара
    • Мн
      много стар шофьор
      12 -8
      13:18, 11 мар 2013
      Тамън Цецо Багера да ги излови бандитите и народът го изгони от властта.Сега завалията,е безработен и освен деца да отвлича,какво му остава?Да не е луд да преподава физкултура?!?!
  • 3
    Po
    pojarnikar
    11 -7
    19:35, 11 мар 2013
    Podpalva4estvoto e terorizam i triabva da se nakazva ot zakona s DOJIVOTEN ZATVOR.
    • Да
      дас
      3 0
      17:17, 14 мар 2013
      a ne pla6taneto na zaplatite kakvo e bokluk dolen! koito ne plashta shte se sabudi sledvashtata sutrin s izgorqla kola e... sam vi v guza
  • 4
    86
    869328
    3 0
    05:10, 14 мар 2013
    Извод - държавата гори!Викайте Пожарникарина!Защото съдът спи.Ха на бас!

Видеа по темата

Последни новини