От х:

Днес в x:

Обраха още два сейфа

Началото бе на 10-ти януари, когато от хасковското БЧК бе задигната 400-килограмова каса

Модата по кражба на сейфове продължава да набира скорост. Металните каси се крадат „анблок”, без да се прави труда да бъдат взломявани на място.Припомняме че преди десетина дни от Хасково бяха задигнати две каси.

Вчера кражба бе регистрирана и в Димитровград. Чрез взломяване на стъклопакет на алуминиева дограма, е проникнато в апартамент на бул. „Ст. Стамболов” откъдето е задигната метална каса с размери 50/40 см, захваната за страница на дървен шкаф. Според 47-годишния собственик в касата е имало 2 пистолета „Аркус” с разрешително, валидно до 8.02.2013г с 15 боеприпаса, газов пистолет – 9 мм и лаптоп. Образувано е досъдебно производство.

Кражба на метална касета с пари е станала през денонощието и в Хасково. В 21,10 часа в полицейското управление е подаден сигнал от диспечер на частен СОТ за проникване в охраняван от тях магазин за продажба на сателитни приемници на булевард „България”..Пристигналият на място полицейски патрул е установил, че в помещението е проникнато след натиск с твърд предмет в областта на бравата на входната врата. От дървен шкаф е отнета незакрепената металната касета с размери 30/40 см, в която е имало 4500 лева. Образувано е досъдебно производство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини