От х:

Днес в x:

Бейб на разходка из големия град

Разтапяща гледка в слънцето-мами хранят бебчета

Хасковските бебета вкупом скочиха в количките и подкараха към слънчевите градски улици. Тикани от не по-малко ентусиазирани мами, най-малкото население на Хасково изпълни центъра на града и повечето детски кътове по кварталите. Мъниците бяха на възраст от няколко дена до няколко месеца. Няколко годишните явно бяха на градина.

Великолепното време от 16 тихи и слънчеви градуса по Целзий е в основата на следобедната разходка. Поне според хасковската метеостанция, днес трябва да е по-студено от вчера. Термометрите отчели максимуми от 16 °, а вчера били 16.8°. Родителите обаче въобще не мислеха така, които определиха денят като най-топлият през тази зима. Иначе в сравнение със всички зими въобще, отстъпваме на рекордьорът от 2007-ма, когато Целзият бил закован на 18.7 градуса. 

За отбелязване бе че този път бебешката разходка бе организирана и водена изцяло от мами. Обичайният верен помощник, бабата, липсваше. Напротив, майките се бяха нагласили като за прием-с тоалети и грим, а царственият фасон не се разваляше дори и от обедното хранене на крак с цапащи пюрета и супички. Денят за масова бебешка разходка беше повече от добре подбран. Утре времето пак ще е хубаво, но не чак толкова хубаво, дадоха едно наум от хасковската синоптична станция.

Г.Христов

Други обхождаха хасковските улици
Някои на разходка, други по работа
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини