От х:

Днес в x:

4 °C

Стоянка Митева: Военните да си признаят за Бисер

Без земетресения и наводнения, но с адски жеги, и пожари ще е 2013-та година за Хасковски регион, според предсказанията на димитровградската Касандра- Стоянка Митева. За „черния“ 6-ти февруари в с. Бисер, популярната врачка призовава военните да кажат истината.

-Изминалата 2012-та година донесе страхотно бедствие в Хасковски регион. Във водите на скъсалия стена яз. Иваново загинаха 11 души, като 9 от тях бяха от с. Бисер, а десетки останаха без покрив там. До днес не е посочен виновникът, все още сочат случилото се  като природно бедствие. Каква е истината?

-Земетресението в Перник е природа. В с. Бисер наводнението не беше никакво природно бедствие. За него отговорността трябва да поемат военните. Те знаят истината. Да си признаят какво премълчаха и точно защо се стигна до спукване на язовирната стена.

-Какво да очакваме от новата 2013-та година за региона?

-Най-важното-няма да има земетресения и наводнения. Това, което беше, мина! Много ще е топло времето. Ще има жеги. Ще има и пожари. Там, където гореше миналата година, пак ще гори. 9 от 10 пожара са запалени умишлено от „дървената мафия“. Кметовете се правят на ударени, но и те са в играта.

За хората ще е много тежък живота поне още 3 години. Трябва да затегнем коланите, защото няма да ни олекне скоро.

Психолозите ще имат много работа. Те ща се много натоварени през идните 2-3 години. Хората ще са много болни и то предимно от психически заболявания. Лошото е, че това ще се случва и на много млади хора.

-Предстои първия референдум в най-новата история на България? Какво ще се случи?

-Пълен провал! Но Белене ще има! До две -три години ще стане и ще го строят руснаци!

-Предстоят и важни парламентарни избори, какво ще се случи на тях?

 -ГЕРБ губи гласовете си в Хасковски регион. Най-много гласове ще съберат партията на Кунева и БСП.

В следващия парламент ще влязат 6 партии. Бойко Борисов няма да може да направи сам правителство. Още две партии ще има около него. После до Бойко виждам като вице жена. Тя ще е и новия финансов министър. Икономист е по образование и ще бъде харесана, и от Европа за тази длъжност.

А следващите кметски избори в Хасково пак ще ги спечели Георги Иванов, но ще му е последен мандат. Той ще бъде и изобличен в нещо.

-През 2012-та година имаше много археологически разкопки в Хасковски регион , все малко не достига обаче, да се прочуем по света.

-В Хасковско има голямо богатство. То е към с. Александрово. Най-интересното и най-голямото богатство е там. Гробницата, която вече откриха, е наистина уникална, но има още по-ценно съкровище наоколо. Да го търсят, защото, когато го намерят ще преобърне живота в целия регион, ще помогне за добруването на хората.

записа: М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не проявявайте самоинициатива там, където са нужни колективни действия, ако искате да го приключите добре и в срок започнатото.Доверете се на партньорите си, говорете за намеренията си и търсете мнението им по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но не неприятна. Ще забравите за грижите и ще се заредите с много положителни емоции.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не допускайте натовареността ви днес да попречи на вече уговорени срещи с приятелите ви. Финансовите резултати от дейността ви може да не са в границите, които предвиждате, но ще ги имате. Каквито и да са даденостите, предстоят ви хубави моменти. Има на какво да се радвате, ако не го виждате, жалко за вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Дистанцирайте се от всякакви дразнители и си осигурете творческа атмосфера край вас. Пред следващата седмица ви очаква разработването на определен проект, който започвате от днес. Сътрудниците ви ще останат удовлетворени от предложение, което правите и с готовност ще се включат в задачата.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови. Ще създавате перспективни връзки и ще общувате с хора, които ще са ви от полза. Ще се радвате на добро настроение и ще успеете да направите и някой друг щастлив.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Търпението е ключа към успеха ви днес. С каквато и работа да се захващате, бъдете толерантни към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в дейност, която сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения с успехите си.
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Разчупете леда в сърцето си, приемете любовта и загърбете всякаква злоба, завист и омраза. В професионален план нещата ви ще вървят блестящо, което ще предизвика доволство у вас. Направете малък подарък на любимия си човек, този жест на внимание ще подобри отношенията ви. Задръжте това топло усещане колкото се може по-дълго.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Амбицирани сте да постигнете мечтата си. Високите ви цели изискват и смелост, която очевидно не ви липсва. При затруднения не се колебайте да потърсите подкрепа. Настроението ви ще е приповдигнато и от вътрешното ви усещането за нещо вълнуващо и хубаво. Споделете го с любимите си хора и нищо няма да го помрачи.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате. Имате твърде много енергия и най-разумно ще е да я оползотворите.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изразявайки увереността си, печелите привърженици и работата ви спори. Ще разширите възможностите си в бизнеса, ако откриете върху какво още да концентрирате енергията си. Ще ви предложат съдружие и ще споделите надеждата на някой за по-добро бъдеще. Любовта е до вас и ви вдъхновява.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С роднини ще се радвате на придобивки и приятни вести. В бизнес-отношенията и общите начинания е добре да синхронизирате действията с партньорите си, за да ускорите развитията в своя полза. Високите ви амбиции ще ви мотивират да поемете повече отговорности, но с ясна цел - печалба.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако говорите за това, което интересува другите, и двете страни ще спечелят. Това е особено важно за тези от вас, които си търсят работа. Опитайте се да убедите работодателя си, че квалификацията която притежавате, ще ви позволи да допринесете за личния си успех и за този на фирмата му.Денят ви ще бъде слънчев, само малко повече хъс и ще успеете.
27 фев 2021
Последни новини