От х:

Днес в x:

Стоянка Митева: Военните да си признаят за Бисер

Без земетресения и наводнения, но с адски жеги, и пожари ще е 2013-та година за Хасковски регион, според предсказанията на димитровградската Касандра- Стоянка Митева. За „черния“ 6-ти февруари в с. Бисер, популярната врачка призовава военните да кажат истината.

-Изминалата 2012-та година донесе страхотно бедствие в Хасковски регион. Във водите на скъсалия стена яз. Иваново загинаха 11 души, като 9 от тях бяха от с. Бисер, а десетки останаха без покрив там. До днес не е посочен виновникът, все още сочат случилото се  като природно бедствие. Каква е истината?

-Земетресението в Перник е природа. В с. Бисер наводнението не беше никакво природно бедствие. За него отговорността трябва да поемат военните. Те знаят истината. Да си признаят какво премълчаха и точно защо се стигна до спукване на язовирната стена.

-Какво да очакваме от новата 2013-та година за региона?

-Най-важното-няма да има земетресения и наводнения. Това, което беше, мина! Много ще е топло времето. Ще има жеги. Ще има и пожари. Там, където гореше миналата година, пак ще гори. 9 от 10 пожара са запалени умишлено от „дървената мафия“. Кметовете се правят на ударени, но и те са в играта.

За хората ще е много тежък живота поне още 3 години. Трябва да затегнем коланите, защото няма да ни олекне скоро.

Психолозите ще имат много работа. Те ща се много натоварени през идните 2-3 години. Хората ще са много болни и то предимно от психически заболявания. Лошото е, че това ще се случва и на много млади хора.

-Предстои първия референдум в най-новата история на България? Какво ще се случи?

-Пълен провал! Но Белене ще има! До две -три години ще стане и ще го строят руснаци!

-Предстоят и важни парламентарни избори, какво ще се случи на тях?

 -ГЕРБ губи гласовете си в Хасковски регион. Най-много гласове ще съберат партията на Кунева и БСП.

В следващия парламент ще влязат 6 партии. Бойко Борисов няма да може да направи сам правителство. Още две партии ще има около него. После до Бойко виждам като вице жена. Тя ще е и новия финансов министър. Икономист е по образование и ще бъде харесана, и от Европа за тази длъжност.

А следващите кметски избори в Хасково пак ще ги спечели Георги Иванов, но ще му е последен мандат. Той ще бъде и изобличен в нещо.

-През 2012-та година имаше много археологически разкопки в Хасковски регион , все малко не достига обаче, да се прочуем по света.

-В Хасковско има голямо богатство. То е към с. Александрово. Най-интересното и най-голямото богатство е там. Гробницата, която вече откриха, е наистина уникална, но има още по-ценно съкровище наоколо. Да го търсят, защото, когато го намерят ще преобърне живота в целия регион, ще помогне за добруването на хората.

записа: М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини