От х:

Днес в x:

Пързалят ни на миналогодишни цени

Пързалката приема посетители от понеделник

От понеделник се открива сезонът на пързалянето. В това увериха от общинската ледена пързалка, ситуирана на площадка „Спартак“. Съоръжението се забави тази година заради променливото и предимно меко време. През 2011-та пързалката прие първите си посетители на 5-ти декември. Едва през последната седмица на този декември обаче започна да се полага новия лед. Тогава температурите трайно слязоха под нулата и покритието започна да се задържа. До понеделник ще са направени минималните 7 сантиметра, които позволяват безпроблемна експлоатация. 

Инфлацията явно не засяга ледената пързалка. Цените са като миналата година – 2 лв за дете, 3 за възрастен. Наемът на кънки струва 2 лв, на учител-още 2. 

Съоръжението ще работи на 6 смени, като първата е в 10 часа, последната започва от 8 вечерта. Една сесия продължава 1 час, следва още час за заравняване на леда. 

На пързалката безплатно ще тренират децата от хокейният отбор на Хасково „Ледена сила“. За разлика от миналата година, този път пързалката не е „украсена“ с герба на община Хасково.

Г.Христов

Удоволствието струва 3 лв. За деца-2 лв
На този етап обаче върху нея е само шефът Красимир Стойчев

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини