От х:

Днес в x:

„Мега спорт“ ще гони медалите на международния шампионат в Австрия

Спортистите от хасковския клуб по аеробика „ Мега спорт“ ще гонят медалите на международния шампионат в австрийския град Кауфщайн. Възпитаниците на Мартина Маринова вече усилено се готвят за престижното състезание, за което заминават на 23 октомври.

В надпреварата ще се включат 500 спортисти от 21 държави. Момичетата и момчетата от „Мега спорт“ ще мерят сили с конкуренти от Австрия, Беларус, Португалия, Гърция, Индия, Франция, та дори и от Монголия. Отборът на хасковския клуб заминава за шампионата със 17 състезатели, разпределени във възрастовите групи 8-9 годишни, 10-11 години и 12-14 години.

Въпреки напрежението от изминалия съвсем на скоро национален турнир, който се проведе в Боровец преди по-малко от седмица, състезателите вече са в кондиция и стегнати да докажат уменията си и на по-висока спортна сцена, каквато ще е състезанието в Австрия, коментира треньорът Мартина Маринова. На изминалия Национален турнир възпитаниците й завоюваха 17 медала-9 златни, 6 сребърни и 2 бронзови медала.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини