От х:

Днес в x:

Данъчните разпродават хасковски търговец на мебели

Чисто нови спални ще се продават на търг

НАП - Хасково организира разпродажба на голямо разнообразие от мебели, отнети от търговец, заради неразплатени данъчни задължения към бюджета. С продажбата на отнетата в полза на държавата стока ще се покрият част от задълженията на фирмата. Мебелите ще бъдат предложение на търг този месец в Хасково, а подробностите за него вече са публикувани в интернет страницата на приходната агенция на електронен адрес www.nap.bg , в рубриката „Продажби”.

Кандидат-купувачите ще могат да избират холова, мека и офис мебел, спални, трапезно оборудване и различни аксесоари като полилеи, вази, сервизи и други. Вещите са селектирани по вид в няколко групи, като желаещите да ги придобият могат да наддават както за една, така и за повече. Ако се кандидатства за няколко групи, за всяка поотделно се подава ценово предложение, напомнят от НАП.

Мебелите обаче са недостъпни за обикновения купувач, защото са сортирани в групи и могат да се купуват само „анблок“. А всяка от 4-те групи е оценена между 15 и 25 хиляди лева. Мебелите са изгодни за пазаруване на едро, от фирми от бранша. 

От утре, вторник, започват огледите на мебелите, което става след уточняване на ден и час с публичните изпълнители от НАП в Хасково.

Отново от местния офис на агенцията през следващия месец, октомври, ще бъдат предложени в друг търг сушилня за тютюн и няколко гаража, намиращи се в симеоновградското село Свирково. Помещението за сушене на тютюн е върху площ от 2 хиляди квадрата и е оценено на 8 470 лева. Наддаванията за гаражите пък ще започнат от първоначална цена 1 280 лева за всеки от тях.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини