От х:

Днес в x:

Шофьор проспива „Стоп“, ранява бременна в 5-я месец

Така приключват колите на пияните водачи

37-годишен водач от Ивайловград предизвика катастрофа на кръстовището на ул. Балкан и ул. Алеко Константинов в Харманли, след като пренебрегва знак Стоп и отнеме предимството на товарен автомобил. В резултат на непозволената маневра, двете коли се сблъскват, като е ранена 33- годишна жена, возещата се в лекия автомобил.

Дамата е била бременна в 5-я месец. От удара е получила охлузвания на височината на тазовите кости. След спешен преглед в МБАЛ -Харманли е констатирано, че няма опасност за живота на плода. Тестът за алкохол на двамата водачи е отрицателен. 

За сметка на това, трима млади мъже вчера са били арестувани да карат сериозно пияни по улиците. Единият е 20 годишният М.Р., който вчера предизвика ПТП на пътя за Кенана. Той е задържан за 24 часа след като дрегерът констатирал 1.75 промила алкохол. 23 годишен хасковлия с инициали И.С. Е бил изловен пък с 1.67 промила. Най-пиян е бил 28 годишен жител на село Черни Рид, общ. Ивайловград. Той е управлявал своето МПС с 1.87 промила. Срещу пияните водачи е образувано бързо производство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини