От х:

Днес в x:

Глад за детски учителки в Хасково

Девет места за детски учители обявява тази седмица в редовния си бюлетин Бюрото по труда в Хасково. Осем от тях са за новооткритата забавачка „Ежко Бежко”, която ще се помещава в дом „Надежда”.

Общо 106 са свободните работни места, обявени към 9 август от Бюрото. Най-много са вакантните места за шивачки - 15. Следват по 10 незаети позиции за оператори на шевна машина (в цех за чанти) и ръчници (също в цех за чанти), 6 - за работници на инсталация за преработка на каучукови отпадъци, 5 - за треньори по бадминтон, борба, футбол, баскетбол и бокс, по 4 - за счетоводители и животновъди и по 2 - за електроинженери, дистрибутори на счетоводни издания, монтажници на мебели, шлосери, оператори на инсталация за преработка на каучуков отпадък и работници за ВиК-ремонти.

Търсят се още организатор производство, медицински лаборант, медицинска сестра или медицински секретар, касиер в обменно бюро, продавач-консултант, касиер-счетоводител, диспечер на таксита, маникюристка, кредитен специалист, работник в автосервиз, монтьор на металорежещи машини, електромонтьор, багерист, комплектовач, бояджия, снабдител-пласьор, шлосер-електрозаварчик, заварчик, шлосер-оксиженист, крояч, ситопечатар, сладкар, сервитьор. За сезонна работа на морето се търсят готвачи и продавачка на пици.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини