От х:

Днес в x:

Две деца в болница след катастрофи

Две деца пострадаха при катастрофи вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР-Хасково. Несъобразена скорост е причина за първото ПТП на улица „Мадара” около 17.30 часа в Хасково. 43-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Пасат поради движение с несъобразена скорост удря внезапно изскочилото на пътното платно 9-годишно момче. От удара детето е със счупени кости на носа, без опасност за живота. Настанено в МБАЛ-Хасково.

Друго 4-годишно дете е в свиленградската болница след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера около 19.30 часа в Тополовград на улица „Гоце Делчев”. 52-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Голф поради движение с несъобразена скорост удря изскочилото на платното момче от Пловдив. От удара детето е с хематом на главата и охлузвания, без опасност за живота.

За още един пътен инцидент информираха от полицията. С фрактура на ръката е 76-годишен мъж. Катастрофата е станала вчера около 21 часа на пътя между Хасково и Кърджали. Малко преди село Конуш пострадалият водач от село Стремци, шофиращ лек автомобил Фолксваген Шаран се е движил с несъобразена с пътните условия скорост – мокра настилка, вследствие на което не е успял да спре зад путиващ пред него товарен автомобил. Вследствие от това навлиза в насрещното платно и се удря в насрещно движещ се товарен автомобил Ситроен, управляван от 22-годишен мъж от Кърджали. От удара е пострадал возещ се в леката кола 76-годишен мъж от село Соколяне, без опасност за живота.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини