От х:

Днес в x:

Доброволка от САЩ срещна любовта в Хасково

Младежи подготвиха прощално парти за Мариса втората (отдясно наляво)

Доброволката от Корпуса на мира Мариса Грус се прибира в Пенсилвания след 2 години работа към Младежкия център в Хасково. Прощалното парти в нейна чест бе организирано днес. Американката бе изпратена с лимонада, торта, череши и кайсии.

Психолог по образование в Щатите е консултирала проблемни тийнейджъри. В България отново споделя професионалния си опит и помага на младежите да реализират различни проекти и програми.

„В сърцето ми завинаги ще остане споменът за гостоприемството на българите. Но младежите тук, за разлика от връстниците си в САЩ, трудно споделят тревогите и грижите си. Иска ми се младите хора в България да получават повече подкрепа от по-големите.“, сподели Мариса.

Освен спомена за топлите приятелствата, доброволката ще вземе със себе си и любовта. Тя я среща в очите на друг американски доброволец. Това е Шон от Калифорния, който работи в Кърджали.

В страната на неограничените възможности Мариса ще продължи да печели като терапевт. Освен това, като запален фитнес маниак, ще изготвя тренировъчни програми.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини