От х:

Днес в x:

Жена се помля в дърво на скорост

Голфът паркира в дърво

Млада водачка помля Фолксваген Голф в дърво на улица Булаир, след като изтървала контрола над забързаното возило. Преди да се забие челно в дървото, колата отсякла метален стълб за улично осветление. В колата пътували 4-ма души, ранени са двама – водачката и собственика на колата Генади Пушкаров. Двамата имаха леки травми по краката и лицата. Спасили ги активираните еърбеци.

Инцидентът е станал на плавен десен завой на спускането по Булаир към центъра. Водачката Ваня Митева, карала „малко по бързичко и изтървала завоя“ по обяснението на пътувалия с нея Генади. Фолксвагенът закача тротоара и става абсолютно неуправляем. По пътя си към дървото, удря и паркиран мерцедес. Накрая финишира в ствола, непосредствено пред механа „Шлагерите“. За щастие, по иначе оживения тротоар е нямало хора. А точно по този тротоар се изнася целия пешеходен трафик по Булаир, понеже по отсрещния е опасно-падат казармени огради.

Прегледът със скенер показа, че потърпевшите не са ранени сериозно. Няма употреба на алкохол. Шокираната Ваня не помнела катастрофата. Разплакана тя отказа да разговаря с репортерите и бързо се шмугна в линейката.

Г.Христов

Колата е с напълно помляна предница
Ваня Митева/вляво/ бе шокирана от случилото се. Генади/вдясно/ не придаде особено значение на инцидента
Еърбегът, който отървал водачката

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини