От х:

Днес в x:

ПМГ учи 10-класниците си на безопасен секс

Учениците на ПМГ ще получат ценни уроци за живота

Информационна кампания за полово-предаваните инфекции и начините да се предпазим от тях, придружена с анкета и дискусии, организира на десетоклакниците си хасковската математическа гимназия. Кампанията ще се проведе утре, 25.04.2012 г. Тя е организирана от клуб „Сексуално и репродуктивно здраве”.

Кампаниите в ПМГ продължават с еко-инициативата Рециклирай хартия – дай шанс на гората”, организирана от клуб „Млад еколог” с ръководител Юлия Делчева. По време на инициатива ще бъдат раздадени 700 послания с ползите от рециклиране на хартия, организирана е кампания за събиране на хартия, а в 13.10 часа учениците от клуба ще направят презентация по темата пред ученици от 5 клас на гимназията.

От началото ма месец февруари 2012 г. ПМГ „Акад. Б. Петканчин”, Хасково работи по проект на Министерството на образованието, младежта и науката „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,финансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. В гимназията са сформирани 21 групи в различни тематични направления, в които са включени 285 ученици от училището.

Г.Христов

Гимназистките вече излъчват сексапил, но не всички могат да се предпазват, посочват повечето проучвания по темата
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини