От х:

Днес в x:

Техномаркет: Няма да се местим във Волта, поне тази година

Техномаркет ще си стои на мястото

Техномаркет ще се премести в Мегамаг Волта, в центъра срещу Кауфланд. Читатели помолиха Haskovo.net да проверят тази информация, с оглед значително по удобното пазаруване на електроуреди, което сега се извършва в покрайнините на Хасково. Слуховете се подхранват и от затворения мега магазин срещу Кауфланд, на чиито стъкла на първия етаж пише „ревизия“. Къде ще ходи „Волта“ не е ясно. Магазинът им вече бил купен от Техномаркет, гласи мълвата.

Слуховете не бяха потвърдени от ръководство на Техномаркет. „През тази година не обмисляме такава промяна. Мястото ни е разработено, клиентите ни знаят“ коментира управителят Иван Калинов. „ За какво ми е първия етаж на „Волта“? Защо да се местя от 1500 квадрата на 600 квадрата, мястото няма да ми стигне“ уточни г-н Калинов, който изглежда също бе запознат със слуховете. Очертаващата се конкуренция на настоящото място, с откриване на строящият се отсреща Технолополис не го притеснява. „Тази конкуренция няма да изчезне, дори да се преместим в центъра“обясни Калинов.

Съмненията за рокадата се подхранват и от предполагаемото сложно финансово състояние на „Волта“. Както изтече в публичното пространство, за публична продан заради дълг е обявен колбасарският цех „Сварекс“, който е собственост на г-н Петър Сваренков, баща на собственика на „Волта“ Христо Христов. Няма обаче независимо потвърждение за връзка между двете събития.

Опитът да открием коментар от „Волта“ не се увенча с успех. На официално дадените за връзка телефони с фирмата не отговаряше никой.

Haskovo.net е готов да публикува становището на фирмата, при контакт с тях.

Г.Христов

Технополис не може да ги уплаши
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини